OYUN KUŞLARIMDAN BİRKAÇ KARE - SABUNİLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülentvatansever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bülent vatansever
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kemirgenler
[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 042.webp
    Resim 042.webp
    281.7 KB · Görüntüleme: 1,635
  • Resim 037.webp
    Resim 037.webp
    271.9 KB · Görüntüleme: 1,651
  • Resim 035.webp
    Resim 035.webp
    515.1 KB · Görüntüleme: 1,671
slm
abi kuşların güzel nazar değmesin tüğü kadar hayrını gör

video varsa paylaşırsan sevinirim buradaki arkadaşlarında yorum yapması daha kolay olur en azından fikirlerini söylerler

saygılar
emre kalender

güzel kuşlar hayrını gör

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yavruyu iyi hazırlayamadım, antrenman eksiği var . O yüzden video kaydı yapmadım. Anne , Baba tüydeydi yeni toparlanmaya başladılar . Sonra video kaydı gönderirim .

videolarını yükleyinde kuşara tam bakalım cinsleri ne bunların ne kırması oluyor oyunlumu cücükleri oynarmı bu kuşların

Kusların cok cinsmiş ilk defa görüyorum böyle cins renkte kuşlar... Bunlarınların özellikleri ne: Süs kuşumu Oyun kuşumu??? satmayı düşünüyormusun ? düşünersen fiyat ne olur???? bu kuşarın fiyatları ne kadar oluyor??

resimden mi acaba açık mavi görünmesi ? güzel kuşlar allah sağlıklı beslemek ve uçurmak nasip etsin

kusalara bişey demeye gerek yok hayvanlar kendilerini belli etmiş Allah nazardan korusun bol yavru alman dileğiyle BAYBURTLU APO

s.a kuşlaınızın maşşallahı var allah gönlünüzce uçurtsun inşallah paylaşım için teşekkürler

(SAYGILARIMLA)

____GÖKHAN KESTANE____

Merhaba,
Gögsü paslı sabunilerden 1-2 tane uçurmuştum. Bunlardan güzel kuşlar çıkar.Hatta birini erkek ,eke uzun süre yatırdıktan sonra tekrar uçurdum o haliyle başa gelip gitmeye başladı.
Siz İstanbul'un ne tarafında besliyorsunuz?

Geri