OYUN KUŞLARIMIZIN RESİMLERİNİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BEYAZCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

BEYAZCI

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gökhan KESTANE
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
İlgi Alanı
Kediler
S.A oyun kuşlarımızın hakkındaki düşüncelerinizi merak ettigimizden dolayı siz degerli üyelere sergiliyoruz...
YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.... SAYGILARIMIZLA

Ekli dosyalar

• 83510012.webp
    83510012.webp
    82.2 KB · Görüntüleme: 2,746
  • 83510013.webp
    83510013.webp
    120.1 KB · Görüntüleme: 2,765
  • 83510014.webp
    83510014.webp
    717.6 KB · Görüntüleme: 2,737
çok güzel kuşların var güle güle besle inş uçumları da göründükleri gibi iyi olur

yorumlarınız için teşekkürler saolun...

maşallah kuşlarında yerinde güzele benziyor,beyazların çok hoşuma gitti :tamam: anılarımı canlardırdı sağlıcakla kal sağlıcakla uçur. :slm:

selamunaleykum
masallah cok guzeller huzurla besleyin gonlunuzce ucurup hazini alirsiniz umarim bozdumanli yavrular ayri guzel
paylasim icin tesekkur ederim
saygilarimla ferhat

güzel kuşlar hayrını gör

Maşallah kümes yeri ve kuşlar çok güzel beyazlar bir ayrı güzel tabiki inşallah uçumlarıda görüntüleri kadar hoştur. Daha nice yavrulu kümesler. Saygılarımla Reis.

Yorumlarınız için teşekkürler ...SAYĞILARIMLA...

Maşallah guzel kuslar bol yavrulu kumesler dilegiyle.

Maşallah, beyaza karşı ayrı bir sempatim var, iyisi kolay bulunmaz, oldu mu da tadından yenmez.
Güle güle besleyin.

s.a evet haklısınız beyazın iyisini gerçekten bulmak zor aslında diyer renklerinde iyisini bulmak zorlaşyor artık kırıla kırıla ama ne diyelim hayırlısı olsun güzel yorumunuz için teşekkürler ....sAYĞILARIMLA.....

maşallah hocam konyadamı beslıyorsunuz allah kazasız belasız beslemek nasip etsin.

Ortadaki dumanlı kirli ben oynarım diyo Maşallah Allah hastalık vermesin güle güle besleyin.

S.a güzel yorumlarınız için teşekkürler evet mustafa abi konyada ikamet ediyorum ...Sayğılarımla...

Geri