OYUN KUŞLARINDA PERFORMANS YAŞI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 771
A

Anonymous

Misafir
Oyun kuslarinda performansin maksimum oldugu yas araligi nedir?Tabiki bu her kus icin degisebilir ama benim dusuncem 3 ile 8 yas araliginda kusun maksimum performans verdigi yonunde.Kus 3 yasina kadar antremanini yapar maksimuma dogru yol alir 3 yasindan sonra 5 yil bunun ustune ufak da olsa takviyeler yapar ve 8 yasindan sonra yaslilikla gelen performqns eksikliginin goruldugunu dusunmekteyim.Sizce bu yas araligi nedir?

göreceli bir konu olmuş mutlaka herkesin farklı fikirleri vardır konu ile ilgili olarak , ama benim uyguladığım şu şekilde normal şartlarda kuş iki yaşına gelene kadar eş tutturmaz ve altından yavru almayız iki yaşından sonra eşe gelir ve ilk ağız yavruya kustuktan sonra aynı performansı veriyormu , üstüne koydumu ya da perfonmansında düşüşmü var onu gözlemlerim aynı perfonmansı yapar ve birde üstüne koydu ise zaten artık damızlık olrak ayrılmayı haketmiş bir kuş olur benim açımda yaş ilerledikçe perfonmansta düşüş olurmu o konuda net bir fikrim yok ama elimde dokuz yaşında dumanlı erkeğim var yedi yıl önce ne ise hala o performansında bir düşüş olmadı

saygılar

Geri