OYUN KUŞLARINDAN BİRKAÇ KARE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adrenailin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

adrenailin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre sefa
Meslek
teknik asistan
İlgi Alanı
Kediler
Oyun kuşlarımdan birkaç kare.Ankara yöresinin kuşları olup soyları eskiye dayanmaktadır.

Ekli dosyalar

• PA110077.webp
    PA110077.webp
    1,014 KB · Görüntüleme: 1,583
  • PA230041.webp
    PA230041.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,658
  • PA100040.webp
    PA100040.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,630
YANARDÖNERLER

Ekli dosyalar

• yanard_ner2.webp
    yanard_ner2.webp
    12.7 KB · Görüntüleme: 1,549
  • hpim0932.webp
    hpim0932.webp
    8.2 KB · Görüntüleme: 1,643
  • PC090063.webp
    PC090063.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,514
Hey maşallah çikolata erkek çok tatlı durmuş .. oyunu da güzeldir bu kuşun sanırım .. selamlarŞEREF

,

Ekli dosyalar

• arap1.webp
    arap1.webp
    27 KB · Görüntüleme: 1,589
  • PA120107.webp
    PA120107.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,603
  • hpim0214.webp
    hpim0214.webp
    15.6 KB · Görüntüleme: 1,509
Maşallah güzel kuşlar ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

BEYAZLARDAN TAKIM

Ekli dosyalar

• hpim1128.webp
    hpim1128.webp
    10.2 KB · Görüntüleme: 1,626
  • PA100007.webp
    PA100007.webp
    730.5 KB · Görüntüleme: 1,566
  • resim_226.webp
    resim_226.webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 1,507
şeref' Alıntı:
Hey maşallah çikolata erkek çok tatlı durmuş .. oyunu da güzeldir bu kuşun sanırım .. selamlarŞEREF

Merhaba şeref bey yorumlarınız için teşekkürler allah herkezin gönlüne göre nasip etsin.Resimdeki çikolata erkek ekeliğindede iyi oyun yapmış kuşlarımdandır.Şu anda damızlık olarak kullanılmakta.

erdekli_krallar' Alıntı:
Maşallah güzel kuşlar ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

Amin ,Allah bu işe gönül veren herkeze nasip etsin.Yorumlarınız için teşekkürler.

.

Ekli dosyalar

• hpim1466.webp
    hpim1466.webp
    60.3 KB · Görüntüleme: 1,610
  • PA100051.webp
    PA100051.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,591
Çatıdaki göv erkek boz dişi takımda tatlı maşallah ..selamlarŞEREF

Maasallah Emre kardesim kuslarin cok guzel cok saglikli cok dinc duruyorlar , ALLAH gonlune gore versin tuylerince omurleri olsun.

slm,

güzel sağlıklı kuşlar 41 kere maşallah ALLAH nazarlardan saklasın

bol yavru alman dileğiyle

saygılar
emre kalender

Merhaba;

Kuşlarınız sizin onlara çok ilgi gösterdiğinizi söylüyor. İstanbul'da neredesiniz?
Kuş uçuruyor musunuz?
Selamlar.

Şenol

Fenerbahcem' Alıntı:
Maasallah Emre kardesim kuslarin cok guzel cok saglikli cok dinc duruyorlar , ALLAH gonlune gore versin tuylerince omurleri olsun.

Sağolun Mehmet bey allah herkezin gönlüne göre versin işallah.

sarıkır4141' Alıntı:
slm,

güzel sağlıklı kuşlar 41 kere maşallah ALLAH nazarlardan saklasın

bol yavru alman dileğiyle

saygılar
emre kalender

Amin ,Yorumların için teşekkürler Adaş kardeşim

yunus81' Alıntı:
Merhaba;

Kuşlarınız sizin onlara çok ilgi gösterdiğinizi söylüyor. İstanbul'da neredesiniz?
Kuş uçuruyor musunuz?
Selamlar.

Şenol

Şenol bey merhaba ;Bu aralar biraz fazla vaktim oluyor.İlgilenmeye uçurmaya çalışıyorum. Ümraniyede besliyorum .İlginiz için teşekkürler.

S.A Kurbanim,emeginize saglik güle güle besleyin kuslarinizi insaallah.Dilerim keyifle izler zevk alirsiniz.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle...

hepside güzel kuşlar allah gönlünüzce uçurmak nasibeder .inş

selamın aleyküm güzel kuşlar ALLAH nazardan saklasın fiziksel özellikleri güzel çikolata dişin kılıç gibi MAŞALLAH saygılarımla

İyi akşamlar ,Fenerbahçe beraberliğinden sonra forumda biraz yorum okumak iyi geldi (: .Bu işin en çok bu tarafını seviyorum kuşlarla ilgilendiğim zaman sanki hayat duruyo başka bir dünyaya geçiveriyorsun ve bütün dertler bir anda kayboluyo :hhh:. Yorumlarınız ve ilginiz ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım..Saygılarımla

adrenalin' Alıntı:
İyi akşamlar ,Fenerbahçe beraberliğinden sonra forumda biraz yorum okumak iyi geldi (: .Bu işin en çok bu tarafını seviyorum kuşlarla ilgilendiğim zaman sanki hayat duruyo başka bir dünyaya geçiveriyorsun ve bütün dertler bir anda kayboluyo :hhh:. Yorumlarınız ve ilginiz ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım..Saygılarımla

Konu dışı: Fenerbahçe beraberemi kaldı. Hastaydım 4-5 gündür yatıyodum. Berabere kaldı yazısını okuyunca bir anda kalktım :hhh:

Öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Tabi geçen haftaki maçtan sonra hasta olmamak eldede değil (:

adrenalin' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Tabi geçen haftaki maçtan sonra hasta olmamak eldede değil (:

Belli oldu bi cimbomlu daha burda. Bendeki hastalık üç günlük uykusuzluktu. Yakın bir arkadaşımın düğünü vardı iki gündü. Gelin arabası şoförde ben olunca gel-git derken yorgunluk,uykusuzluk sonuçta bıkıldık kaldık :haha:

Ama fenere iyi olmuş. :utangac:

Allah mesut esin diyelim arkadaş için çiğ tavuk bile yenir.İnsanın böyle günlerde arkadaşlarına ihtiyacı oluyor.Konu dışına biraz fazla çıktım galiba. Bu arada ben FB liyim.Sayğılarımla

kuşlar guzel allah bol yavrular nasip etsin

Recep ALDEMİR' Alıntı:
kuşlar guzel allah bol yavrular nasip etsin[/quote

Sağol ;elimizden geldiğince yetiştirmeye çalışıyoruz.Allah daha iyilerini hepimize nasip etsin .

kuşlarda mükemmel resim kaliteside mükemmel ama en doğrusu yetiricisi çok iyi bakmış helal olsun.

Geri