Oyun Kuşu (Eskişehirli Kazım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Güzel kuş fakat tek eksiği sanırım son bağlama taklasının olmaması...

keyif veren bi kuş bence...böyle bi kuşum olsun daha ne?

TheDarkkness' Alıntı:
Güzel kuş fakat tek eksiği sanırım son bağlama taklasının olmaması...

Selam
Sayın Recep kardeşim kuş 8-9 takla yapıyor güzel hayvan ,daha iyisi varmıdır? Evet vardır ama bırakalım artık şu tabanı bağlama taklasını.Taban taklası bağlama taklası olsun iyi olur oda çıkar elbet uçuranda.Sen uçur bunun kadar yapsın Recepte kuş oynuyor diye herkez eliyle gösterir emin ol.Kuş oynuyor az oynar çok oynar video benim değil yetiştiren arkadaşa teşekkür ediyorum emeğine sağlık...

Maşallah kuş bana göre çok güzel ,!!!
Robot değilya buda , neticede canlı , mekenik hareketler belememek lazım ..
Güzel kuş, Bol taklalı ,uzamalı , atmalı , seri , oturaklı , düzenli kuş .. Şu anda bende böylesi yok, daha kötüsü var ama yinede bakıyorum ..
Kiminse kıymetini bilsin bence .. BU arada ortam da çok güzelmiş .. selamlarŞEREF

çolk güzel bi oyun kuşu sahibi tüyü kadar hayrını görsün

selam
Konuyu daha Bozoğlu açmış linki az önce gördüm.Kuşun sahibi Eskişehirli Kazım Duman Almanya...

güzel kuş maşallah ...
sanırım yeni baslamıs bi kuş tam anlamıyla oturmamıs da olabilir biraz da kızgınlık var gibi ama güzel ucurulmus bi kuş oldugu belli oluyor yeni baslamıs bi kuş için yerde o kadar kuş varken güzel oyunlar cıkartmıs ...
besleyenlerin eline sağlık...

Ayrıca tr de böyle ortamda kuş beslemek oldukca zor çünkü biz ortamdan önce kümesin güvenliğini düşünüyoruz ..

Maşallah güzel bol taklalı sesli bir kuş . Durgun havadada görmek lazım birde sanki rüzgar taşıyo gibi geldi bana .

s.a baş bağlamasını yapmayan kuş zeğel olur yani dalışı kuvvetlendirir bir bakarsın çıkmadan düz inmeye başlar baş bağlamak onun için çok önemlidir yinede güzel güvercin alt takla ise güvercinlerin caymaması istenmektedir alt taklayı vuran kuş kesinlikle çekilmeye çıkmaya başlar. saygılarımla urfadan ferhat.

Geri