Oyun Kuşu.(Video 2)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
hiç bir şey yok videoda sadece kuşu kaldırıyolar oda attığı taklaları yukarı çekebilse tamam
attığı takla çok ama kaklktıktan sonra taklasız iniyo

saygılar

emre kalender

selamlar emre kuş boş inmiyor nedeni zaten kuş kalmış değil sadece ayagı yerden kesildiğinde bolca takla atıp iniyor 1 adet harmanı bile yok önce kuş ucucak sonra boş mu dolumu söyleyeceğiz. hayvan senin dediğin gibi boş kondu ama zaten kalkıp ucmamıştı farkındaysan.

tengelli' Alıntı:
selamlar emre kuş boş inmiyor nedeni zaten kuş kalmış değil sadece ayagı yerden kesildiğinde bolca takla atıp iniyor 1 adet harmanı bile yok önce kuş ucucak sonra boş mu dolumu söyleyeceğiz. hayvan senin dediğin gibi boş kondu ama zaten kalkıp ucmamıştı farkındaysan.

benim demek istediğimde oydu ama açıklaymadım işte kuş uçmadı bile video koymuş hüseyin abi ama yorumlanıcak bir video değil bende iyi açıklık getiremedim demek istediklerimi aktaramadım yani dediğiniz doğru

saygılar

emre kalender

bizim dılımızde bu kuşa perda yapmış derler , bu kuş oyunu acması için en azından 2 ay uçmasılazım kı oyun kuşu olsun :tamam:

aruda' Alıntı:
bizim dılımızde bu kuşa perda yapmış derler , bu kuş oyunu acması için en azından 2 ay uçmasılazım kı oyun kuşu olsun :tamam:

selamlar bizim dilimizde derken bizim yöremizde demek istedin sanırım.

MErhabalar,

Arkadaşlar değerli düşünce ve yorumlarınız için teşekkürederim bu oyun kuşları benim yakın çevremdeki arkadaşlarımın taklacılarıdır ben taklacı yetiştirmiyorum ayrıca da olması gereken bir taklacıdan (anlamam) bu videolar sadece paylaşımdır her video gibi fakat ben yaptığınız yorumlara pek katılamayacağım bunu da yanlış anlamayın katılmama sebebim sadece TAKLACIDAN ANLAMADIĞIMDANDIR !bu videoları bir seri olarak çoğaltacağım 01 den 100 e kadar taklacı çekimi yapmayı istiyorum bunlarıda sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.Genel olarak çekimlerini yapacağım oyun kuşları kendilerini havada ispatlamış kuşlardır bazen bu video daki gibi (yataklık uçurmamaktan kaynaklşanan bozukluklar yaşayabilirler) fakat normal perdormanslarında İYİ oyun yaparlar yani iyi benim için durum böyle Trakya da seferli yere bir karış gelen metrelerce yukarı çeken taklacılar görüyorum bunlarıda denk geldikçe çekeceğim dediğim gibi ben takalcıdan anlamam çekmek nasıl olmalıdır harman nasıl yapar nasıl sıçrar kaç seferde bir oynaması lazımdır vs vs detaylarını bilmem umarım bu videoları paylaştıkça gelen düşüncelerden yorumlaran bunları sayenizde öğrenebilirim hoşçakalın.

Geri