Oyun kuşu videosu, tam deli mavi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maviboncuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

maviboncuk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Özkan Fişek
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar.Bu bayram hava güzeldi de birşeyler çekebildim.Kuş da bayağı hazırdı(Aşkın'ın sayesinde).Epey ilerleme kaydetmiş.Beğeneceğinizi umuyorum.İnşallah seversiniz.İyi seyirler.Bağlantı adresi

http://www.youtube.com/watch?v=kvRv4vo3vQs

Selamın aleyküm Özkan bey youtube tan izleyemiyorum farklı bir adres önere bilirmisiniz

A.S. Buraya doğrudan koyamıyorum.Makineden herhalde.Bir daha deneyeyim bakalım

İNŞALLAH videoyu buraya aktarır sınız kolay gelsin şimdiden teşekürler

Kanat sesi isteyenlere.Müziksiz klip.Bu arada kuşçular.org yöneticilerinden bir ricam var.Wmv, mpeg4, avi gibi uzantıların kabulünü rica ediyorum.Bir video kayacağız diye imanımız gevriyor.(sürç-i lisan olmaz inşallah).Saygılar.

http://www.youtube.com/user/MrDelifisek

öncelikle emeğiniz için teşekürler özkan bey fakat youtube yazısı olan videoları izleyemiyorum bu konuda site yönetiçilerin den yardım etmelerini nasıl izleye bileceğimi öğremek istiyorum şimdiden herkese teşekürederim

yasak yok adında bir program var.onu indirip yüklemeniz lazım.Bu arada, oyun kuşuna ilginin azaldığını görüyorum.Sizin gibi birkaç meraklı dışında pek takip eden yok gibi.Kurban bayramında göbeğim çatladı bu görüntüleri çekeceğim diye.Kimsenin umrunda değil.Allah sonumuz hayır etsin.

Bu satlerde sitede fazlakişi olmaz birde sizinde bildiğiniz gibi kısım kısım ayrılmış ben emeğinize teşekür edrim zaten konuyu inceleyen benim durumumda olmayıp seyretenler kendine kalmış yazmaları herkesin paşa gönlü bilir inanıyorumki seven abiler vede arkadaşlar yorumunu yazar tekrardan emeğinize sağlık yasak yok demişsiniz inanın ben bilgisayardan fazla anlamam diğer arkadaşlar yardım eder şimdiden onlarada teşekürler

abi google onu yazınca giriyom fakat oraya ne yazıcam videoyu bulmak için

Masallah guzel kus zamanla daha da iyi olacagini umuyorum , bol keyifli ucurumlar dilerim, Saygilarimla.

Teşekkür ederim.Uçtukça açılıyor.İnşallah daha iyi olur.

Geri