OYUN KUŞU YARIŞMA ŞAMPİYONU polisali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Oyun Kuşu Yarışma ŞAMPİYONU POLİS ALİ

Basarilarinizin Devamini Diler, Güvercin Yetiştiriciliğine verdiginiz Hizmetlerden Dolayi Tesekkur Ederiz..

Yarismaya Katilan Butun Arkadaslarimiza ve oylamada Emegi Gecen Herkeze Kuscular.ORG ailesi Olarak Tesekkuru Bir Borc Biliriz..

Ekli dosyalar

• polisali1.webp
    polisali1.webp
    67.9 KB · Görüntüleme: 4,508
  • polisali2.webp
    polisali2.webp
    59.3 KB · Görüntüleme: 4,511
  • polisali3.webp
    polisali3.webp
    46.4 KB · Görüntüleme: 4,602
TeBRikLeRr Gerçekten mükemmel kuş Başarılarınızın devamını diliyorum "SrKnbNcK

Gerçekten gördüğüm en güzel taklacı kuşu başarılarınızın devamını dilerim.

Hayırlı olsun. Yarışmaya katılan ve oy kullanan herkese teşekkürler. Ali beyin VIP üyeliği açılmıştır. Kendisini tebrik ederiz.

Cümleten S.A arkadaslar.

Kusumuzu destekleme nezaketinde bulunup oy veren tüm arkadaslara sahsim ve Polis Ali abim adina cani gönülden tesekkür ederim,dahada iyileri sizlerde olsun insaallah.

Diger yarismacilarada gösterdikleri katilimdan dolayi ayriyetten tesekkür eder,gelecek yarislarda basarilar dilerim.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle,sevgi ve selamlar.

BOZOGLU

Aleyküm selam Tahir bey iyi olan kazansın denir yarıştada 1.olmuşsunuz Ali beyle tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.

Merhaba , Masallah kusun sahibini tebrik ederim kusun tuyunce omru olur Insallah. Basarilarin devamini dilerim.

Ali bey tebrik ederim kdz.ereğli den selamlar. ALPER KARTAL

Tebrikler.Nadir bulunan bir kuş gerçekten.

Hayırlı olsun gerçekten çok yakışıklı kuşlar.Tebrikler...

tebrik ederim.Kuşa diyecek bişey bulamadaım. mükemmel bişey . Allah daha iyiylerini nasip etsin . Saygılar

haketigi dereceyi yakalamış hayırlı olsun tebrikler daha güzelerini beslemeniz dilegiyle

1. OLAN ABİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

............SİNAN ÖZTEKİN.............

selamunaleykum ali bey
hayirli olsun teprikler insallah basarilarinizin devami gelir resimleri paylastiginiz icinde tesekur ederim
saygilarla ferhat

Tebrikler Ali bey maşallah güzel kuş bende katılımın çogalması düşüncesi ile resim koymuştum ama oyumu bende sizin kuşunuza kullandım ALLAH iyi günlerde beslemeyi nasip etsin Erdekten selamlar

1. olan bozdumanlı yavrunun resmini yarışmadan çok önce de görmüş ve çok beğenmiştim maşallahı var tek kelimeyle göz alıcı bir kuş .. kuşun yetiştiricisine şahsım adına sonsuz teşekkürler, bu başarısı yerden göğe kadar haklı bir başarıdır.

bu arada ilk 3 e giren bütün kuşların deklare edilmesi ileride tekrarlanacak yarışmalara daha olumlu referans olur kanısındayım.. organizasyonda emeği geçen herkese ve site yönetiminede ayrıca teşekkürler.

Güzel bir yavru gerçektende .
Ben iki numaralı Ayhan beyin kuşuna oy vermiştim .
Yarışmaya katılan kuşlardan Beğendiğim birkaç kuş içinde bu dumanlı yavruda vardı ...
Duruşu paçayapısı fiziği falan çok albenili .. Oylamaya katılan dostlarımız sizi birinciliğe layık görmüş , demekki sizin kuşunuz diğerlerine oranla daha çok beğenilmiş .. Emeğinize sağlık güzel günlerde allah uçurmak kısmet etsin Çok çok tebrikler .. selamlarŞEREF

Birinci olan kuşun sahibini tebrik ederim.

Böyle güzel bir kuş yetiştirdiği için Polis Ali abimize teşekkürler. Tekrar kuşun resimlerine bakınca rahatlıkla verdiğim oy değmiş diyebiliyorum

ali bey selamlar..erdo ve ben cok sevındık.zımba gıbı bır kus masaallah..hakkıyla kazandı..

S.A. Arkadaşlar herkese ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eder,en güzel kuşlar sizlerin kümeslerinde olmasını dilerim.

Birinci olan Arkadaşı tebrik eder; Yarışmayı düzenleyen tüm Arkadaşlara teşekkür ederim.

BABA TAHİR ve ALİ KARDEŞ,
Maaşallah, Allah nazardan saklasın.
Emek olmadan yemek olmaz demiş ya atalarımız,
işte emek verince, uğraşınca böyle güzel yavrular çıkıyor ve
gözümüzü gönlümüzü açıyor.
Tüyü kadar ömrü olması ve daha güzellerinin de
gelmesi dileğiyle sizleri tebrik ediyorum.

İstanbuldan Neco.

sevigili kardesim tahir kemal senin yarismaya girdigini duydugumda icimden gecen ilk sey su oldu.baba tahir bu isinde hakkını verir.o yüzden hic süphem olmamıstı kazanamayacagindan.diger katılımcı arkadaslarıda tebrik eder basarılarının devamını dilerim.
ali bey sizinde emeginize saglık bu sekilde güzel bir kus yetistirdiginiz icin.
kendinize iyi bakın görüsmek ümidiyle saygılarımla baba tahir.

birinci olan arkadaşları ve katılan bütün arkadaşları tebrik ederim
birinci olan yavrunun inşallah bu siteden, oyunlu halininde seyredilmesini temenni ederim

Geri