OYUN KUŞUNDA KANAT YAPISI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elemim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

elemim

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış yoleri
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
S.a. cümleten...

1) OYUN KUŞUNDA KANAT YAPISI NASIL OLMALIDIR...(TELEKLERİ İNCE ESNEK VEYA KALIN SERT VS...)( Oyun kuşu besleyen arkadaşlar ve büyüklerimiz tercihen kendilerine göre hangi kanat yapılarını uygun bulmaktadır...)
2) KUŞLARDAKİ FEK SAYISININ OYUN VE UÇUŞ ALANINDA NE GİBİ ETKİLERİ VARDIR...(tercih edilen fek sayısı nedir...)
3)SON OLARAK YAVRU ALIMI YAPILAN EŞLEŞMELERDE EŞ EDİLECEK KUŞLARIN KANAT YAPILARINDA NE GİBİ ÖZELLİKLER VE BENZERLİKLER ARANMALIDIR...

sorulara cevap veren tüm değerli arkadaş ve büyüklerime şimdiden tesekkür ederim...

saygılarımla Barış...

selamunaleykum
once likle kimse yanlis anlamasin ben yorumumu usta olarak deyil bir kuscu olarak yapiyorum
kusun kanat yapisi uzun olan kus tercihimdir kuyruguna esit yada yakin olacak kanadinin genisligide vucuduna uygun olmali fek konusuna gelince 11 fek benim kisisel tercihimdir ama sadece 11 fekdiyede herkus ii dir diyemem kuslari es ederken soylarini bilmiyorsam kanatlarin yumusakligina uzunluguna herseyine bakarim birbirine yakin kuslari es etmede ozen gosteririm
kus yerde gezerken asil yuruyecek yemyerken yabani gibi yemeyecek eline alinca ayaklar dik kuyruk hafifacik kendini sikmacak ayagini yerden kesincede siki olacak
saygilarila ferhat

cevabın için cok tesekkürler abi ...
bence de özellikle esleşmelerde kanat yapısına dikkat etmenin cok önemi var diye düşünüyorum ...

Geri