erdem22
Üye
- Ad Soyad
- erdem günay
- Meslek
- öğretmen
- İlgi Alanı
- Kediler
selam arkadaşlar. oyun kuşunda tüy değişimi süreci hakkında birkaç soru sormak istiyorum. bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
kanat teleklerinin değişimi sırasında son 3 teleğe yani baş teleklere gelen kuşun uçurulmayıp dinlenmeye alınması gerekliliği hepimizin bildiği bir gerçek.
benim merak ettiğim olay şu son 3 teleğe gelen kuşun değişmeyen 3 teleği çekilse daha çabuk gelirmi?
tek tek değiştirmesini beklemekmi daha iyi olur?
bu telekleri çekmenin tüy kalitesi açısından problem yaratabileceğini düşünüyormusunuz?
birşeyden ürküp havalanmasını önlemek açısından bu tüyler makaslanmalımıdır?
sizin yaptığınız uygulamalar nasıldır? tüy değişimi sırasında yaptığınız özel bir uygulama yada takviye gıda varmı?
yorumlarınızı bekliyorum ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.
kanat teleklerinin değişimi sırasında son 3 teleğe yani baş teleklere gelen kuşun uçurulmayıp dinlenmeye alınması gerekliliği hepimizin bildiği bir gerçek.
benim merak ettiğim olay şu son 3 teleğe gelen kuşun değişmeyen 3 teleği çekilse daha çabuk gelirmi?
tek tek değiştirmesini beklemekmi daha iyi olur?
bu telekleri çekmenin tüy kalitesi açısından problem yaratabileceğini düşünüyormusunuz?
birşeyden ürküp havalanmasını önlemek açısından bu tüyler makaslanmalımıdır?
sizin yaptığınız uygulamalar nasıldır? tüy değişimi sırasında yaptığınız özel bir uygulama yada takviye gıda varmı?
yorumlarınızı bekliyorum ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.