OYUN KUŞUNU NASIL SAATLİK YAPABİLİRİM?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TARSUSLU ZAFER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Zafer CENGİZ
Meslek
ÜRETİM ELEMANI
İlgi Alanı
Kediler
NORMAL OYUN KUŞUNU NASIL SAATLİK UÇURABİLİRİM BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

TARSUSLU ZAFER' Alıntı:
İtinayla, uçurarak...

TARSUSLU ZAFER' Alıntı:
Siz ki mezatta kuşa bakarak dışarıda ne yapacağını anlayan kişisiniz , normal sıradan oyun kuşuna neden aylarca zaman ayırıp saatlik yapmaya çalışıcaksınız ki ?
İçerde bakarak dışarda ne yapacağını anlama kabiliyetiniz ile mezattan 25-30 liraya hazır alıp,saatlikleri uçurabilirsiniz :slm:

Kerim TÜRK' Alıntı:
TARSUSLU ZAFER' Alıntı:
Siz ki mezatta kuşa bakarak dışarıda ne yapacağını anlayan kişisiniz , normal sıradan oyun kuşuna neden aylarca zaman ayırıp saatlik yapmaya çalışıcaksınız ki ?
İçerde bakarak dışarda ne yapacağını anlama kabiliyetiniz ile mezattan 25-30 liraya hazır alıp,saatlikleri uçurabilirsiniz :slm:

:heyo: :slm:

Düzenli uçurman gerekir

her mardinin takla atıp atmayacığını bilen arkadaşlar bir kuşun bir saat nasıl uçacağını bilmiyormu şimdi şaşırmamak elde değil siz geçen sene hazır oynayanları damızlığa çektiğini söylediniz beni hazır olunca davet edecektiniz şimdi saatlik olmayan o kuşlar nasıl izlenip damızlık oldu?

kerim ve selim in yaşanmışlığına binaen çıkardığım durum, kusura bakma arkadaşım senin kuşlar 15 dk dan fazla pek uçmazlar. Önce dürüstlük, sonra ustalık..

Kuşçuların yalanı bol olur.

Geçen bir ortamda otururken, birisi ben de hollanda cinsi bir muhabbet kuşu var kafa ile kuyruk sonu toplam neredeyse 50 cm dedi, herkes aaaa ooooo uuu yuhhh derken ben her zamanki patavatsızlığımla, arkadaşım sen güvercin de besliyormusun dedim, EVET dedi, ben de belli dedim :) ortamda başka güvercin besleyen olmadığından hitap aldığım kişi ne demek istediğimi anladı ve kızardı :))

Burada bu tarz olaylar çok dönüyor, kuşum on numara buluta çıkar, şöle böle uçar diye anlatıp, görselliğe gelince ortadan kaybolan çok insan görüyoruz veya 2 gün sonra bilgiçlik tasladığı konuda başlık açıp yardım edinnnn diye feryat edenleri..

Yatık bir kuşu uçurup saate beklemek saçma olur, bilgi verip öyle sormalısın sorunu. Bu başlık olmamış :)

Arkadaşa çok yüklenmişsiniz. Biraz sakin :haha:

öncelikle şunu söyleyeyim yalan söyliyecek kadar ve tanımadığım birini onun bunun ağzına bakarak yargılayacak kadar şefefsiz değilim... (anlayana)... ikinci olarak bilgili olduğum konuyu ben ne kadar iyide bilsem diğer insanların fikrini almaya devam ederim belki başka alternatifleri vardır diye... ataların lafı '' bin bilsende bir bilene danış'' sözünü hatırlatırım... bir insana iftira atmak hem yalancılıktır hemde şerefsizliktir... KUŞÇULUKTA YALAN ÇOK OLUYORSA demekki bu yazıyı yazan kişide yalancı olduğunu kabul ediyor ona lafım birini yargılarken önce kendi muhasebenizi yapın aynaya bakın sonra karşınızdakini eleştirin ama eleştirdiğiniz durumu siz yapıyorsanız bu eleştirilicikten çıkar gösterişe girer.... umarım taşlar sahiplerini bulmuştur...!:=) bu arada ben bu başlığı yazarken kendi kuşlarımın uçmadığını yazmadım kuşlarımım sonuna kadar arkasındayım sadece bilgi almak istedim... ve yavruları uçurmaya başlıyınca sözümde durup çağıracağım izlemeye tabii o zaman uçuşunu gördüğünüzde bakalım bu yazdıklarınızdan dolayı yüzünüz kızaracakmı??? tabii utanma yüzü varsa...:))

durmak yok tam gaz devam iyi bi konu açmıssın oyunbozmuş kuşu bile açmak tecrubedir yatık kuşda öyle

"bu arada ben bu başlığı yazarken kendi kuşlarımın uçmadığını yazmadım kuşlarımım sonuna kadar arkasındayım sadece bilgi almak istedim... ve yavruları uçurmaya başlıyınca sözümde durup çağıracağım izlemeye tabii o zaman uçuşunu gördüğünüzde bakalım bu yazdıklarınızdan dolayı yüzünüz kızaracakmı??? tabii utanma yüzü varsa...:))"

s*çmışsın, üstünü bari sıvama...

Bak bir laf var ata sozunden bahsetmisin yalancinin mumu yassiya kadar yanar bu laf sana uymus

FeLix_' Alıntı:
"bu arada ben bu başlığı yazarken kendi kuşlarımın uçmadığını yazmadım kuşlarımım sonuna kadar arkasındayım sadece bilgi almak istedim... ve yavruları uçurmaya başlıyınca sözümde durup çağıracağım izlemeye tabii o zaman uçuşunu gördüğünüzde bakalım bu yazdıklarınızdan dolayı yüzünüz kızaracakmı??? tabii utanma yüzü varsa...:))"

s*çmışsın, üstünü bari sıvama...

Abi, arkandayız :)

kardeş altı boş kalitesiz kuşa 1.6 benzilli motor taksan yinede 1-2 saat uçuramassın
kaliteli kuşları düzenli uçurup oyuna soktuktan sonra onlar zaten saatlik uçacaktırlar tabi kaliteyse
saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri