TARSUSLU ZAFER
Üye
- Ad Soyad
- Zafer CENGİZ
- Meslek
- ÜRETİM ELEMANI
- İlgi Alanı
- Kediler
NORMAL OYUN KUŞUNU NASIL SAATLİK UÇURABİLİRİM BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtinayla, uçurarak...TARSUSLU ZAFER' Alıntı:NORMAL OYUN KUŞUNU NASIL SAATLİK UÇURABİLİRİM BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
Siz ki mezatta kuşa bakarak dışarıda ne yapacağını anlayan kişisiniz , normal sıradan oyun kuşuna neden aylarca zaman ayırıp saatlik yapmaya çalışıcaksınız ki ?TARSUSLU ZAFER' Alıntı:NORMAL OYUN KUŞUNU NASIL SAATLİK UÇURABİLİRİM BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
Kerim TÜRK' Alıntı:Siz ki mezatta kuşa bakarak dışarıda ne yapacağını anlayan kişisiniz , normal sıradan oyun kuşuna neden aylarca zaman ayırıp saatlik yapmaya çalışıcaksınız ki ?TARSUSLU ZAFER' Alıntı:NORMAL OYUN KUŞUNU NASIL SAATLİK UÇURABİLİRİM BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
İçerde bakarak dışarda ne yapacağını anlama kabiliyetiniz ile mezattan 25-30 liraya hazır alıp,saatlikleri uçurabilirsiniz :slm:
FeLix_' Alıntı:"bu arada ben bu başlığı yazarken kendi kuşlarımın uçmadığını yazmadım kuşlarımım sonuna kadar arkasındayım sadece bilgi almak istedim... ve yavruları uçurmaya başlıyınca sözümde durup çağıracağım izlemeye tabii o zaman uçuşunu gördüğünüzde bakalım bu yazdıklarınızdan dolayı yüzünüz kızaracakmı??? tabii utanma yüzü varsa...)"
s*çmışsın, üstünü bari sıvama...