oyun kuşunun kanadındaki yelmi yoksa başka bişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gecko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

gecko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan adak
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar yaklaşık 2 saate yakın uçan bi sarım var..kuşu tüye girdii yumurtaya bakıyor derken yaklaşık 20 gün hiç uçurmadım..kuş son 3-4 gündür kanadını aşagıya sarkıtıyorr bazen sarkıtıyor bazen sarkıtmıyorr..acaba yel falanmı girdii..yadaa kuş sürekli uçan bir kuşdu acaba 20 gün uçurmadıgımdan dolayımı etkilendi knadı uyuştu..birde kanadı yel girmiş kuşa nasıl tedvi uygulanır bildiginiz bir ilaç yada yöntem varsa yazrsanız sevinirim arkadaşlar

kanadına yel gelmiş olabilir benden tavsiye kuşu hiç eline alma uçamıyorsa hiç zorlama yerde dolaşsın 1-2 hafta hiç elleme onu sal dolaşsın yerde takılsın o kendisi yerde kanadınla oynar bir şey yapar birde bol yem ver kendini toparlasın ilaca gerek yok eyer hala uçmassa tek ilaç zaman =))

Alakası bile yok.. kanadına YEL girmişse kuşa hafif hafif antrenman vermeye devam et.. bir kaç gün içinde kendiliğinden geçecektir.. selamlar..

kuşun kanadında virüse dayalı şişme olmuştur bu zamanla dahada şişecektir.kuşu kapattığın için strese girmiş ve bu hallerde çıkan hastalık baş göstermiştir.çoğu kuşcu bunu yasar.dekort 050 li kullan hem stres alır ağrı kesici özelliği yanı sıra eklem yerlerindeki şişlikleride giderir.bir hafta kullan günde yarım hap.geçmiş olsun

tam bılmıyorum yel girdiyse dekort diye kas gevşedici ilaç var bır yerde okumusdum ama hıc uygulamadım sonucda kas gevşetici denıye bılırsın en azından yarım kapsul ver sonra sırıngayla su bas azına

Geri