Oyun mu önemli takla mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 651
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Abilerim kardeşlerim merhabalar.

Oyun kuşunda takla sayısı mı önemli yoksa oyun mu ?

Geçen seneden bu yana yaşadığım şehirde anne baba, kardeş, torun tüm basmalı soylarını kümesimde topladım.Amacım bir iki video çekip bu soyları isteyenlere dışarıya satmak.Lakin tereddüt ettiğim kısımlar var.

Kuşlarım yere 1 metreden çekilip 25 ile 35 m arası oyun yapıyorlar.Lakin beni tatmin etmeyen tek kısım takla sayısı.3 ile 5 takla arası alıyorlar.

Siz oyun kuşunda metre çekilme hesabı mı ararsınız yoksa takla sayısımı ?

SİBER BUNA BENZER BAŞLIKLAR VAR YADA BİLGİ AMAÇLI AÇILMIŞLARDA VAR BİR BAŞLIK ALTINDA SORACAKLARINI SOR BENCE SÜREKLİ BAŞLIK AÇMA BU BAŞLIKLARI BİDE DÜZENE KOYMAK İÇİN UĞRAŞAN KİŞİLERDE VAR UNUTMMA

sibersahne' Alıntı:

Geçen seneden bu yana yaşadığım şehirde anne baba, kardeş, torun tüm basmalı soylarını kümesimde topladım.Amacım bir iki video çekip bu soyları isteyenlere dışarıya satmak.Lakin tereddüt ettiğim kısımlar var.

Kuşlarım yere 1 metreden çekilip 25 ile 35 m arası oyun yapıyorlar.Lakin beni tatmin etmeyen tek kısım takla sayısı.3 ile 5 takla arası alıyorlar.

Kusura bakmayın ama bana biraz reklam kokan mesajlarmış gibi geldi.
Şayet amacınız o ise kardeşim hazır öyle kuşlarınız varken videosunu koysanız,anlatmasanız ya..
Takla-Mesafe mevzularına gelince; bu tip konular forumlarda çokça tartışıldı başlık açmadan önce arama yapınız...

KADİR SENİ TEBRİK EDİYORUM İYİ YAKALAMIŞIN BEN DİKKATLİ OKUMADIM :ckmk: REKLAM KOKUYOR 1 METREYE GELİP 35 METRE 5 TAKLA SEN BEĞENMİYOSAN BANA SAT DİYENLER ÇIKACAK GÜZEL BİR ŞEKİL PAZARLAMA TEKNİĞİ NERELİSİN SEN MERAK ETTİM SİBER :haha:

sibersahne' Alıntı:

konu amacının dısında oldugundan kilitli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri