oyuna alıştırma ve dişi kuşları salma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benimm size iki sorum var
1. benim kuşlarım yumurtladı ve erkekler alıştı fakat dişiler ürkek uçurmaya korktum ama bir kaç kere kümesin etrafında dolaştılar ama uçmadıllar gezdiler dişileri salsam kaçma ihtimalleri varmıdır???
2. ben kuşların erkeklerini sürekli uçuruyorum ama kuşları daha oyuna alıştıramadım kuşlar oyunluydu aldığımda ama 1, 1.5 ay kümeste dıkılı kaldılar şimdi sürekli uçuruyorum bunların yanına uçuracak oyunlu kuşum yok hep uçurunca oyuna girerlermi acaba yoksa başka neler yapmalıyım??

yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

merhaba,ben şunu öğrendimki korkunun ecele faydası yok,eğerki dişilerin alçaktanda olsa uçup konduysa uçur,eski yerleri yakın değilse hiç düşünme,ben nice kuşları özellikle dişilerimi uçurmadım indiremem diye,kuş dişide olsa erkekte,uçan bir kuşsa belli bir süre hi uçurulmazsa ya sarar yada boşalır yavruya kusmaya başladıktan sonra dolmaya başlarlar,damarları iyiyse tabiki,ama benden tavsiye yükselteceğin zaman yanında mutlaka biri daha olsunki olurda yakınlara inip inmediğinde kontrolde yardım etsin sana herşey gönlünce olsun:slm:

tesekkür ederim göksal abi dişileri bugün uçurdum ve geldiler şimdi bu kuşları oyuna nasıl alıştırcam 2. sorunun cevabını arıyorum sürekli uçarsa oyuna alışırmı kuşlar pat pat yapıyo ama takla atmıyor

merhaba,aynı yavru kuşta uygulanan yöntemi uygulaman gerekecek uçuracaksın ve sabır yavruyada kustuklarında hala oynamıyorlarsa altından çıkana bakacaksın yada başka kuşa ,bu iş sabır ve zahmet işi herşey sende biter:slm:

Merhaba Kuşları Havada Aldıysan oyunu Gorduysen Sorun Yok yarılarını ucuruzsun Eger Başka Birini sözü ile aldıysan o zamn belli olmaz yani cocuk oyunlu dedi ama tık yok kusta :S Saan tavsiyem guvercinleri oyuna alıştırmak için Zırtman lazım o kusları Havada ruzgar varken ucur kuslar yerine iyice alışşın eger yrini begenmedi ise o yuzdende oyun yapmıyor olabilir Dişileri alıştırmak konusunda 1.5 durdu diyosan fazla zorlama kuşu.

Geri