Oyuna başlarmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim kardeşlerim kafama takılan bir soru var forumda bulamadım varsa affola.Arkadaştan bir ala geldi kuş uçuşundan memnunum ancak üst üste 2 takla atıyor ve gide gide atıyor sınıftan bir arkadaş kuşlardan bayağı anlıyan ve böyle bir kuşu varmış sonrdan bayağı iyi oynuyomuş sefer falan yapıyormuş yani ben sordum bu arkadaşa sonradan sökülür oynar dedi hediye gelen arkadaşa annesiyle babasını sordum oda bilmiyomuş bende bitanede yeni yeni oyuna girin miski vardı alaya eş bulamadğım için bunların ikisini vurdum düşüncem yavrular çıkınca ala yavruya kustuktan sonra uçurup izlemek bundan önce böle bi olaya şahit olan varmı diye sorucaktım.Saygılar

kusunn damarında oyun var bellıde o artık senın sık sık ucurmana baglı damarı gercekten ıyı ıse taklayı artırır sefere gecer kuşu sabah 6 gibi ac karnına ucur aksamustu hava karanlamadan ucur sureklı oyunu artırıp artırmadıgını gozlemle..ala renk seviyorsan miskiye vur farketmez ama ala sevmıyorum dıyorsan kusu aynı kendı gıbı alaya yada sutbeyaza vur mıskıye yazık etme cıcıklerı tuhaf bır renk cıkar..

Tam olarak senin dediğin saatlerde uçuruyorm sabah okula giderken 7de uçuruyorum birde 4 gibi uçuruyorum hava 5de kararıyor kuş 1 turda 2-3 takla atıyor diyebilirim çok oyunu var ayrıca çatıya inerken asılı kalıp 4-5 takla ile iniyor miskiye vurma konusunda ise renge pek önem vermem vurabileceği başka kuş yok 2-3 hafta aradım ancak bulamadım bakalım oyuna başlayakmı o sınıftaki arkadaş benden kuşu istiyor ver sökiyim diye ama kuşları buluta çektiğinden göndermekte istemiyorum ancak üst üste takla vurması sinirime gitmiyo değil :)

lordmozard61' Alıntı:
Tam olarak senin dediğin saatlerde uçuruyorm sabah okula giderken 7de uçuruyorum birde 4 gibi uçuruyorum hava 5de kararıyor kuş 1 turda 2-3 takla atıyor diyebilirim çok oyunu var ayrıca çatıya inerken asılı kalıp 4-5 takla ile iniyor miskiye vurma konusunda ise renge pek önem vermem vurabileceği başka kuş yok 2-3 hafta aradım ancak bulamadım bakalım oyuna başlayakmı o sınıftaki arkadaş benden kuşu istiyor ver sökiyim diye ama kuşları buluta çektiğinden göndermekte istemiyorum ancak üst üste takla vurması sinirime gitmiyo değil :)

sıneye cekmek ıstıyorsan elıne cuval al cık catıya salla klasık yontem ama işe yarıyor 2-3 gun yap bak gorebılıyormusu bırdaha :)

bunun en kolay yolu, elinde bir çift bango veya adana, posta tarzı kuş bulundur, sefer yaptırmak istediğin kuşları başlarda bunlar ile uçur sineği bulutu bir görüp ciğerler güçlensin uçuma alışsın, sonra teke düşür.. (bu anlattığım belki şu anki kuşuna fayda etmez ama bundan sonraki kuşların için de bu önemli)

FeLix_' Alıntı:
bunun en kolay yolu, elinde bir çift bango veya adana, posta tarzı kuş bulundur, sefer yaptırmak istediğin kuşları başlarda bunlar ile uçur sineği bulutu bir görüp ciğerler güçlensin uçuma alışsın, sonra teke düşür.. (bu anlattığım belki şu anki kuşuna fayda etmez ama bundan sonraki kuşların için de bu önemli)
Abi dediğin gibinin şu yöntemini yapıyorum bangoyu seviyorum ama buralarda bulamadım adanayla postanında şeklini sevmiyorum zaten onlarıda bulamam burda satan varsada pahalıya satar bulursam şöle 2-3 saatli mardin bulmaya çalışıcam hasan abi poşet konusunda ise kuşları çatıdan korkutmamaya çalışıyorum çünkü başka çatıya konunca deli oluyorum şuan ben onları korkutmuyorum onlarda beni ödüllendiriyor uçmada sorun yok istediğim gibi uçuyorlar başka çatıyada atmıyorlar allaha şükür :)

Geri