oyuna giren kuşum yere çakıldı ayağı kırık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kaanben

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kaan girgin
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Köpekler
arkadaşlar kuş oyuna girdi ve tavana çakıldı. ağzından ve gözünden kan geliyordu, dayanamaz dedim ama 2 gün oldu ve iyiye gidiyor.( allah nazardan saklasın) fakat kuşun sağ ayağında kırık var. veterinere götürdüm yapacak bişe yok sadece ilaç verecem onu içirin dedi. veterinerin ben bu işin uzmanıyımdan başka pek bişe demedi açıkçası. kuşun tek ayak üzerinde durması enerjisini daha fazla harcamasına neden olacağını düşünüyorum.

kuşla ilgili neler yapabilirim.

Ayağının kırık yerine iki taraftan ince çubukla ağaçtan destekle güzelce sar 15 gün kalsın kaynar o merak etme.

Güzelce sar oynamayacak şekilde biraz sıkı olsun.Düzelir inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

bende öyle düşünüyordum da veteriner ödem yapar sarma deyince bende tereddütte kaldım.

Kırık ayağını düzgün şekilde krık kemiği birleştirecek şekilde sargı bezi ile sar. Ayağın iki tarafına da birşey koymana gerek yok. Takribi 15-20 gün sonra üzerine basmaya başlayacaktır. O zaman kaynamış demektir sargıyı açabilirsin.
Kolay gelsin.

inşallah iyi olur. (allah nazardan saklasın) çok üzüldüm kuşa 2 gece uyuyamadım. bugün güzelce sarıcam ayağını ve ödem yapmasın diye sargıyı sürekli kontrol edeceğim. kuş yem yemediği için sabah işe gitmeden kalkıp elle besleriyorum kuşu. bu sabah gögsünde çarpmaya bağlı moroma ve şişlik farkettim. baya kötü çarpmış. biraz zaman alacak toparlaması. güçten kaybetmemesi için vitamin desteğide vermeyi düşünüyoru. ayrıca morluklar için kullana bileceğim birşey var mı?

Geri