oyunda problem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar Arkadaşlar bende sabuni mavi miro mermeri var ama bunların hiç biri oynamıyor mermeri hariç hepsinin kanat sesi çok iyi hatta kuşları aldığmda mironun orta kuyruğnu çekmişlerdi herhalde iyi oynasın diye ama bendeki bu 4 mardinin hiçbiri oynamıyor neden acaba lütfen yardım edin.

Merbalar.
Bence oyunlarında değilde kanlarında bir problem olabilir.Oyun güvercinlerde kan önemlidir.Her mardin güvercini oynayacak diye de bir kural yoktur.Kuşlarınız sökülmemişte olabilirler.Eğer genç kuşlarsa bir müddet uçurup denemenizi öneririm.

Merhabalar bu kuşlar genelde kostüm kuşu olarak beslendiği için çok uçurulmazlar , sizinkilerde büyük ihtimalle daha önce uçmamış kuşlar olabilir , bir süre uçurmayı deneyin olmazsa yavru alıp yavrularını uçurun eke kuşlarsa birde yavruluktan uçmamışlarsa uçmaya çok hevesli olmazlar .. Kostüm kuşu olarak bakılan renkli gürüntülü kuşlarda oyun özelliğide geri pilanda kalır maşum görsellik için üretildiklerinden oyun çok beklenmez ancak nadirde olsa içlerinden iyikötü oynayan kuş çıkar . Oynayandan kastım sefer yapan kuş , bunun dışında düzenli uçan her taklacı kuş takla atar . selamlarŞEREF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri