oyunlu....GÖK(MAVİ)--DUMANLI--CAKMAKLI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaancannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaancannn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kaan deniz
Meslek
restourant
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar oncelikle merhaba elinde gok(mavi),dumanli,cakmakli oyun kusu olan arkadaslar resimlerini bizlerle paylasabilirmisiniz(anlatimlari ile)..ben TAM bir mavi ve dumanli hayraniyim..paylasilan kuslar arasinda satilikte olursa alabilirim...SAYGILARIMLA

arkadaslar sanirim paylasilicak mavi,dumanli ve cakmakli kus yok anlasilan......birde sizlerden ogrenmek istedigim bir sey var aydinlatirsaniz sevinirim....ilden ile kus alip gonderebilicemiz bir kargo sirketi varmii??? varsa sartlari nelerdir....tesekkurler

tesekkurler tunc abim...adresim [email protected]

ilden ile kus alip gonderebilicemiz bir kargo sirketi varmii??? varsa sartlari nelerdir....tesekkurler

Selamlar
Böyle bir kargo şirketi olup olmadıgı tam bilmiorum fakat Şehirler arası otobüs firmalarından birinde tanıdıgın biri warsa o şekilde gönderebilirin...

Saygılar...

tesekkurler ama bir yerde yurtiçi kargo kafes senden olur ise gonderiliyor diye duydum ama tam emin olmak icin birde buradaki arkadaslara sorayım dedim...birde yurtiçi kargo sitesinde gonderilemicek kargolar listesinde canlı hayvan katagorisini goremedim aceba dogrumu diye dusundumm...tesekkurler

tunc_54' Alıntı:
s.a kuşların resmini buraya gönderemiyorum ama istersen msn den gönderebilirim

[email protected]

saygılar

abi msni ekledim haberlesirizz

yurt içi kargo ile bi görüş tam olarak bilgi werirler bizimlede paylaşırsın :)

smail' Alıntı:
yurt içi kargo ile bi görüş tam olarak bilgi werirler bizimlede paylaşırsın :)

smail bugun gorusme yaptim almiyoruz dedi...ama ankarada dayin olursa olur sanirim:) kisacasi torpil :):)

konunun yeri buraso değil.
amacınızıda anlayamadım.
güvercin almak ise burada yazmak yasak.
konu dağıldı başlık dışına çıktı o yüzden kilitlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri