Oyunlu güvercinlerim Uçuş performansı Video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aslan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

aslan55

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aslan Dikme
Meslek
Web Programlama ve Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
[youtube] http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lrfL0PREiU [/youtube] Linke tıklayarak Videoyu izlebilirsin , izlemenizi tavsiye ederim .
İsli sazlama olan zerdeki kuşum ilerleme katettik.

maşallah maşallah, benimde kast ettiğim buydu, rüzgarda eğitim alan kuşlar durgun havada şow yaparlar. 1 hafta daha bu şekilde toplu uçur, daha sonrasında tek tek uçurmaya başla ki, kuşların gerçek performansları seferleri fişekleri meydana çıkmış olsun.

FeLix_' Alıntı:
maşallah maşallah, benimde kast ettiğim buydu, rüzgarda eğitim alan kuşlar durgun havada şow yaparlar. 1 hafta daha bu şekilde toplu uçur, daha sonrasında tek tek uçurmaya başla ki, kuşların gerçek performansları seferleri fişekleri meydana çıkmış olsun.
evet abicim sizin dediklerinizi yapıyorum ilerleme var kuşlarımda :)

Kuşlara karışık yem vermekte yarar olurmu performans açısından ?

elbette olur, her yemin vitamin, karbonhidrat değeri farklı çünki, ne kadar vitamin düzgün beslenme o kadar uzun süreli şov ve sefer :)

FeLix_' Alıntı:
elbette olur, her yemin vitamin, karbonhidrat değeri farklı çünki, ne kadar vitamin düzgün beslenme o kadar uzun süreli şov ve sefer :)
Saolasın , ya bu benım kızılsinekli oda zer de gibi birşeydı 2 gundur açıldı kuş , bu sabah benımkılerle kaldırdıgımda eşiyle beraber ters yöne uçtu ve diğer mahallede uçtular sonra eşi geldı kızılsinekli gelmedi . gittim bakdım orda bi çatıya konmuş az bekledım orda kalktı sonra tekrar orlarda uçtu ve sonra gözükmedı bıryerlere kondu bılıyorum . inş gelir ya . yerını kaybettı sanırım

Şayet kuşun ürkekse, yuvaya ve eşine damar olmuşsa iyice acıkınca süzüle süzüle gelir. Ara ara hava da güzelse kuşlarını uçur hem antreman olur hem de uzaklaşan kuşun görüp gelmesi kolay olur. Kuş geldiği zaman (inşallah) kümese kapat 1 gün uçurma, gittiği yerler aklında kalır ama gitmeye çalışmaz. Şayet geldiği gibi tekrar uçurmaya başlarsan uzak konduğu yere doğru uçar, kötü bir alışkanlık edinmiş olur. Bizim mahalle de bir kuşçu var, bu şekilde bir kuşunu alıştırmış, ehemmiyet vermemiş o da diğer kuşları zaman içerisinde alıştırmış, kuşları biraz sıkıştırınca 300-400metre (en az 10 sokak) ilerideki bir çatıya konuyorlar, iyice acıkınca pansiyona geri dönüyorlar :)

FeLix_' Alıntı:
Şayet kuşun ürkekse, yuvaya ve eşine damar olmuşsa iyice acıkınca süzüle süzüle gelir. Ara ara hava da güzelse kuşlarını uçur hem antreman olur hem de uzaklaşan kuşun görüp gelmesi kolay olur. Kuş geldiği zaman (inşallah) kümese kapat 1 gün uçurma, gittiği yerler aklında kalır ama gitmeye çalışmaz. Şayet geldiği gibi tekrar uçurmaya başlarsan uzak konduğu yere doğru uçar, kötü bir alışkanlık edinmiş olur. Bizim mahalle de bir kuşçu var, bu şekilde bir kuşunu alıştırmış, ehemmiyet vermemiş o da diğer kuşları zaman içerisinde alıştırmış, kuşları biraz sıkıştırınca 300-400metre (en az 10 sokak) ilerideki bir çatıya konuyorlar, iyice acıkınca pansiyona geri dönüyorlar :)
Anladım abi bu benim kuşum bende 7 aydr felan var ve yavrusuda var 3 4 aylık benun bendde manevi değeri çok farklı , yuvasını kaybetmesınden korkuyorum inşallah gelir . Şuanda moralim sıfır. 10 dklık bi mesafe var bizim evden dedıgım yer 2 kere gıttım bakmadıgım yer kalmadı yok ini yakalamazlar inş gelir

KUŞUM GELDİ ABİ ÇOK MUTLUYUM :)

Geri