Oyunlu kuş arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denzib
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

denzib

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ceyhun kanat
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar damarı oyunlu olan bir çift kuş arıyorum.. 1. tercihim dumanlı ve benekli dumanlıdır.. Oyundan kastım 1 metreden az mesafeye gelen, bi kerede 50 metreye kadar 8-9 taklayla çıkabilen, taban takla vs. Yani uzun saatler uçurabileceğim ve keyifle izleyebileceğim yavrular yetiştirmek istiyorum..

Sevgiler saygılar..

Ekli dosyalar

• 15112008560.webp
    15112008560.webp
    321.5 KB · Görüntüleme: 842
selam
Videodan pek anlaşılmıyor ama bana yanlış gelen birşey var
Bir oyun kuşu uçarken alttan bu şekilde pırıltı yapılmamalı gereksiz yere kuş oraya girmesi sağlanıyor bozulabilir.Buna dikkat etmek gerekir.Yerde kanat çırpmayacak kuşlar olması lazım.Bir büyüğümün tabiri ile ''yerde ölü kuş olmalı''.Çok iyi kuş olsada uçuş tertibi bozulur.
saygılarımla

mavigalaca76' Alıntı:
selam
Videodan pek anlaşılmıyor ama bana yanlış gelen birşey var
Bir oyun kuşu uçarken alttan bu şekilde pırıltı yapılmamalı gereksiz yere kuş oraya girmesi sağlanıyor bozulabilir.Buna dikkat etmek gerekir.Yerde kanat çırpmayacak kuşlar olması lazım.Bir büyüğümün tabiri ile ''yerde ölü kuş olmalı''.Çok iyi kuş olsada uçuş tertibi bozulur.
saygılarımla

evet kardeş doğru söylüyorsun ancak o anda yavru kaçırmıştım mecburen kuş gösterdim yani kuş zorlada oynamıyo oraya ayrıca o kuşun çatıya yaptığı ilk oyunu dışardan bir abimizin çekmiş olduğu videodur

saygılar

emre kalender

Lütfen alım satım ilanlarında bu tarz konusmalar yapmayalım, kuş arayan arkadaşa özel mesajla bende var bu bu dersenız bu ve bu tarz fıkır alışverişlerinizi ilgili bölümlerde yaparsanız forum bütünlünü bozmamış oolursunuz, şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim...

Geri