Oyunlu Kuş ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istanbuL Banqosu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Volkan Şam
Meslek
Kusçu
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Selam Arkadaşlar,

Ben daha kuşculukta yeniyim.Ben oyunu güzel olan kuş bakmak istiyorum.Havada Grup halinde Evin üstünde uçarlarken oyun yapmalarını istiyorum.Benim aradığım ırk nedir sizce ?
Yorumlarınızı bekliyorum...

ben sadece taklacıdan anlıyorum ve siz grup halinde demişsiniz..bu yuzden taklacı olmaz...istediğiniz türün ne olduğunu umarım arkadaşlarımız size bildirecektir..saygılar

bütün kuşlar sürüyle uçar fakat iş oyuna geldimi sürüyle uçmaları çok zor bana göre en iyi taklacı fakat sürü halinde uçmalarını isitoyorsan tam bir damar taklacı uçuramazsın sürüden ayrı uçar genelde tek uçar.taklacıların çok nadir takla atanlarıda vardır süzülenleride vardır her bir uçuşta 3-4takla atanlarda vardır fakat bunların oyunları fazla iyi değildir ama birazda olsa oyunları vardır ve antremanlı uçurulduklarında zorda olsa her halikarda taklalarını ve oyunlarını yükselteceklerdir.bu neden taklacı besle derim çok oyunlu alma az oyunlu al hem sürüyle uçarlar hemde oyun yaparlar!!!!!!!

Sağolun arkadaşlar ama bi sroum daha olcak.Taklacı kuşların oyunu sadece ''takla atmak'' olmuyor mu ?

Selamlar.Trakya yerlisi beslemenizi tavsiye ederim bende.Yüksek uçar seyir zevki verirler ayrıca makara yaparlar izlemesi çok zevkli antrenmanlı uçurursanız 2 3 saate yakın uçuyorlar.Dörtlü beşli gruplar halinde uçurursanız fazla dağılmadan toplu halde uçarlar.En iyilerinin sizinle olması dileğiyle...

taklacı kuşların tabiki oyunu sadece takla atmak fakat her taklacının illaki takla atcak hali yok nadir atanı var hem süzülen hem takla atanı var yada görevlerini çok iyi çat çat takla atanlarıda var:)

Kardeş güvercın beslemekle iyi bir karar vermıssın oncelıkle..Taklacı tercıh edersen daha ıyı olur..
kanat sesıyle ard arda taklalar bırlestı mı... offf yemede yanında yat :)
uçanını bulursan havada karışık fazla uzaklaşmadan uçarlar..Tabi yeterli zamanın varsa taklacı besle..Taklacı beslemek sabır işidir..Kuşlar kümese girmeden emniyette olmazlar çünkü...Diger cinsler daha farklıdır kümesi terk edebılırsın..kuşların ınmesı ıcın saatlerce beklemende gerekmez..bunu göz ardı etme.

arkadaşım aradığın kuşlar havacı taklacı birde arkadaşlar eksik yorum yapmışlar sadece damüstüne göre degerlendirmişler.havacıların kalabalık olmasında bir sorun yoktur bu 10 tanede olur 6 7 de olabilir hem güzel oynar hemde çok yüksekte de oynar . konya kadınhanı taklacıları böyledir. zekeriya bağcı var o çok güzel anlatmış ordanda bakabilirsin

Geri