Oyunlu kuşların kuyruğu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asim123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

asim123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asım poyraz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Oyunlu kuşların kuyruğunun ortasından yada başından artık nasıldı unuttum çekmek hayvanı dahada iyi oyuna sokuyormuş doğru mu?

asim123' Alıntı:
Oyunlu kuşların kuyruğunun ortasından yada başından artık nasıldı unuttum çekmek hayvanı dahada iyi oyuna sokuyormuş doğru mu?
YANLIS ASIM KARDESİM KUYRUK KUSUN TERAZİSİDİR GENÇ KARDESİMİZSİN BURADAKİ AGABEYLERİNİN USTA VE YETİŞTİRİCİLERİN YORUMLARINI DİKKATLE OKU TECRÜBELİ BÜYÜKLERİYİN YORUMLARINI DİKKATE AL KAZANÇLI ÇIKAR DOGRU ÖGRENİRSİN
SAYGILAR

Kardeşim Senin Dediğin Olay Makaslama Olmasın Yavru Kuşların Kuyrukları Makaslanır Senin Dediğin Gibi Bi Olay Hiç Duymadım Ben

Saygılarımla

Bilgilendirdiğiniz için çokkk teşekkür ederim

kuyruklarının ortasını bazen zer döneminde çekenleri biliyorum ama bunu oyun için değil zerden yani yuvarlaktan çıksın kuş rahatlasın diye yapıyorlar kuşun kuyruk ortasında boşluk oldu mu kuş sanki oyundan düşüyor yani oyunu azaltıyor kuyrukları aldı mı da oyle ama kesinlikle oyunu arttırmaz aksine azaltır benim gördüğüm oyle en azından

bunu zeri ağır olann yani hiç uçamayan kuşlar için kuyrukları çekilir

Ben oyuncu kuşumun kuyruğunun yarıdan fazlasını kestim.Şimdi kuşu uçurduğumda nokta gibi gözüküyor bence uzun uçucular için kesilir ama taklacı kuşların kesilmez.Kuyruğunu kestiğim kuşun annesi babası taklacı ama kendisi sadece yükselirken ve inerken takla atıyo ve ortalama 2 ssat uçuyo.

Geri