Oyunlu Mavi Dişim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maviboncuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
hocam okadar oyunlu kuş çocuklardada var bi oyunu yok seferi havada yapıyor en aşşağı bi adam boyu inecekki zevk versin

selamunaleykum
cekim sandedersem telofonla olmus kusda sanki uzun zaman yatmis gibi gorundu bana takladan sonra yurumuyor kus hakinda bilgi sahibi olsak ii kotu birseyler soylerdim kendimce
huzurlu gunlerde beslemenizi dilerim saygilarimla ferhat

Illa adam boyuna inecek diye birsey yok tabi inse ayri zevk verici ama daha basitinden , bahsi gecen kus fazla cekmiyor yani uzun gitmiyor , taban takla yok , dogru duzgun fisek yok , videoda 1 tane sefer gormedik cunku yaptigi sefer bile sayilmaz kus inmeye geliyor , cok takla atiyor oda sIka girdigi icin.
ALLAH gonlune gore versin ama bu kustan fazla birseyler beklememek gerekiyor bana gore.

valla bn kuşu beğenmedim açıkçası bn 14 yaşındayım ve en kötü kuşum bile böle deil ama yinede bol bol yavru alırsın

sen bu kuşdan hayır bekleme bence arkadaşım ama yanlışta görmüş olabiliriz çünkü fazla net deiL görüntü

evet fazla net değil ama bnce bütün kuşlarını sat doğru düzgün oyunlu 4 tane kuş al onlardan yavru al ve yavruları büyük ihtimal oyunlu olur ama uçuş egzersizene bağlı tabii yinede sn bilirsin

Herkese Selamlar...

Öncelikle Özkan Bey'e gönderdiği video için teşekkür ederim.

Görüntüde ilk 10 saniye ile 35-50 saniyeler arasındaki bir kuş ile diğer çatal kuyruklu kuş olmak üzere 2 ayrı kuş var sanırım. 1. kuş (tam kuyruk) kalkışta görünüyor, 2. kuş (çatal kuyruk) ise oyunda. 1. kuş hakkında pek yorum yapamayacağım o yüzden. 2. kuşda gördüğüm kadarıyla atım yok, takarak yalpalı ve top dönüyor. Bu arada sanki hava rüzgarlıymış hissi uyandırdı bende. Bence de çok özellikli bir kuş değil.

Ayrıca bu konu vasıtasıyla birçok konuda yapılan yorumlarda gördüğüm bir hususu dile getirmek istiyorum. Tabiki açılan konulara beğeni veya eleştiri yorumları yazacağız, doğrusu da budur. Ama konu sahibine karşı kullandığımız hitap şeklinde kendi yaşımız ve konu sahibinin yaşını mutlaka dikkate almamız gerekir. Sanal ortamda olmamız, toplumda tabi olduğumuz tüm adap kurallarından burada muaf olduğumuz anlamına gelmemektedir. Lütfen bu konuda gerekli hassasiyeti gösterelim.

Saygılar...

Selamlar...
Öncelikle Taner Bey olmak üzere herkese görüşleri için teşekkür ediyorum.

Kuşla ilgili bir iki açıklama yapma gereği duydum.Ben çok geç merak sardım açıkçası oyunlu kuşa.Bu kuşu Temmuz ayında Midyattan bir arkadaşım gönderdi.Kanadı kesik geldi.İlk görüntüyü o zaman çektim ama kuş uçamıyorduçİlk kalkış görüntüsü odur.Kanatlarını çektik.Haftasına kuş yumurtaya yattı.İki yavru büyüttü.

İkinci görüntüyü da ramazan bayramında çektim.Orda da kuyruk teleklerinden altı tanesini oğlan atarken nasıl yaptıysa hacamat etmiş.Kuyruk çatal görüntü de odur.Kuşu zorla uçurduk o görüntüyü alabilmek için.Yine de taban taklası Üç metreye yakındı. iniş görüntüsüydü doğru.Kuş nazlandı ben de fazla zorlamadım.Şimdi tekrar yumurtladı.İnşallah Kurban bayramına bir daha çekmeye çalışacağım.Kuşu bana gönderen arkadaş en az kırk takla ve 7-8 sefer demişti.İnşallah doğrudur.Herkese selamlar, saygılar

İki görüntünün birleştirip bir klip yaptım yani.Onu eklemeyi unutmuşum.Daha iyi anlaşılsın diye ekledim.

maviboncuk' Alıntı:
Selamlar...
Öncelikle Taner Bey olmak üzere herkese görüşleri için teşekkür ediyorum.

Kuşla ilgili bir iki açıklama yapma gereği duydum.Ben çok geç merak sardım açıkçası oyunlu kuşa.Bu kuşu Temmuz ayında Midyattan bir arkadaşım gönderdi.Kanadı kesik geldi.İlk görüntüyü o zaman çektim ama kuş uçamıyorduçİlk kalkış görüntüsü odur.Kanatlarını çektik.Haftasına kuş yumurtaya yattı.İki yavru büyüttü.

İkinci görüntüyü da ramazan bayramında çektim.Orda da kuyruk teleklerinden altı tanesini oğlan atarken nasıl yaptıysa hacamat etmiş.Kuyruk çatal görüntü de odur.Kuşu zorla uçurduk o görüntüyü alabilmek için.Yine de taban taklası Üç metreye yakındı. iniş görüntüsüydü doğru.Kuş nazlandı ben de fazla zorlamadım.Şimdi tekrar yumurtladı.İnşallah Kurban bayramına bir daha çekmeye çalışacağım.Kuşu bana gönderen arkadaş en az kırk takla ve 7-8 sefer demişti.İnşallah doğrudur.Herkese selamlar, saygılar

Abi bu yazina birkac itiraz da bulunacaktim affina siginarak.
40 takla ile gittigini ve gidecegini ben hic zannetmiyorum , ayrica 7-8 sefer yapmasi da cok az.Bence siz sayilari karistirdiniz , sefere geldiginde 7-8 takla ile gidiyordur denilmistir size.

Saygilarimla.

Mehmet Bey kardeşim.İlgine çok teşekkürler.Çok haklısın.Kuş şu anda 15-20 sefer yapıyor ve aynen dediğin gibi 7-8 takla atıyor.15-30 metre arasında da fişekleri var.Kurban bayramında biraz uğraştım ama değdi doğrusu.Artık ben de bir oyun kuşu sahibiyim diyebilirim herhalde.Bir bakarsanız sevinirim.Adres bu

http://www.youtube.com/user/MrDelifisek ... OsfsMH9d-M

kuş göz hizasına yani 2metre ila 5 metre arasına gelir taban takla ile başlar takla araları eşit şekilde dönerek çıkar ve son takla baglamayı yaparsa minimun 4 takla minumun 20 sefer yapasa uçurulduğu sürece oyun bozmaz ve yavrularının çogu oynarsa kuş dörtdörtlüktür.benim fikrimce (iyi kuşun bütün yavruları oynayacak diye bir şart yoktur.)

Geri