oyunlu sayalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

tolgahan

Üye
www.dailymotion.com
Ad Soyad
tolgahan cokyasar
Meslek
otomobil sanayi
İlgi Alanı
Kuşlar
w800.png
[/url]

Maşallah hepsi cok guzeller, paylasim icin tesekkurler.

kuşların çokgüzel, hepside havada oynayacak yapıda, tel kuyruk yok hiç, sayalarda oyunlu dedimmi başta gelir. keşke kendi tel kuyruklarımın oyunlarını videoya çekebilsemde izletsem sizlere resmen deliriyorlar havada...

dushekimi' Alıntı:
kuşların çokgüzel, hepside havada oynayacak yapıda, tel kuyruk yok hiç, sayalarda oyunlu dedimmi başta gelir. keşke kendi tel kuyruklarımın oyunlarını videoya çekebilsemde izletsem sizlere resmen deliriyorlar havada...
canım kardeşim kuşlaramı kaldı delirmek ben bu güzel siteye konan kuşların resimlerine deliriyorum allah sahiplerine zeval vermesin onlarda olmasa bizim bunları göreceğimizmi vardı hüseyin beye tolga beye serdar beye v.s sitede emeyi olan herkeze teşekkürler saygılar :oley: :heyo: :slm:

kuslarınız cok guzel ben oynarım dıyo zaten maşllah demek lazım gercek ten ... ben de oyun lu
kus hastasıyım 40 yakın sayam var 4 tane oyun yapan var.. ama izlemedım aldığım kısıler oyle dedı yavruları beklıyorm ...inşallh bende damarı bulurum satabıleceğin yavruların varsa yazarmsn oyuncu olark ben yeşil ovada oturuyorum izmirde . yardımcı olursanz sevınırım saygılarım laaa

Eminim çok oyunludurlar hele o arka tepe karabaş... havada çok keyif verirler kesinlikle..

dushekimi' Alıntı:
abi 10 numara hepsi maşallah :tamam:

Geri