Oyunmu bozdu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Abiler kardeşler ben 1 ay öncesi kadar bi abiden kızma arap aldım kuşu izledim 45 dakka uçtu yavaştan fişek alıyodu kuşu kümese getirdim 1 haftada eş kaptı 2,3 hafta sonra yumurtları bu sürede pek uçuramadım yavruya kusunca uçururum dedim yavruları çıktı yavruya kustu ancak kuşu şimdi uçuruyorum 4,5 tur atıyor göt bile atmadan çatıya konuyor bu kuşdan hayır gelirmi ?

BANA GÖRE BURDA İKİ İHTİMAL VAR BİRİNCİSİ KUŞ YUMURTAYA VE YAVRUYA KUSTUKTAN SONRA SON HALİDİR BU DA KUŞUN PERFORMANSINDA DURUMU KÖTÜYSE ARTIK O KUŞ SENİ TATMİN ETMEZ . İKİNCİ BİR İHTİMALDE UZUN SÜRE YATIK KALDIĞINDA OYUNU BIRAKMASI OLABİLİR BU ÇOK İYİDİR EĞER BÖYLEYSE ÜÇ DÖRT GÜN KUŞU SIKIŞTIR AYNI PERFORMANSINI GÖSTERİR İNŞALLAH İKİNCİ İHTİMALDİR HAYRINI GÖRÜRSÜN

Kuş eşleşmeden önce uçuyodu eşlendikten sonra eşi hiç uçmuyodu eşiyle takıla takıla yattı iyice şimdi yavrular büyüsün eşinden ayırcam bide öyle kovalıcam istediğim performansı vermezse verdiğim paraya acımayıp satarım yem parasına yapcak bişey yok

oyun bozmuş eşiden örnek almış. eşiden boz çok iyi oyunyan bir arap bul ondan sonra oyuna açılır

Geri