oyunu hangisine çeker

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gokmavi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah güler
Meslek
makine
İlgi Alanı
Kediler
Slm benim dışı bi mat sabunim var seferli iyi bi kus erkeğinde mavi havacı bi mavi seferli değil yavruları var yavrunun rengi erkeğe maviye çekmiş ben renginin sabuni olmasını istiyordum ama mavi olmuş sizce yavrusu annesi gibi seferli olurmu inş havacı olmaz yani oyunu annesine çekermi rengi çekmedi inş oyunu annesine ceksin onun gibi seferli olurmuş.

dedelerıne hatta onların dedelerıne bıle cekebılır hıc bellı olmaz :)

GökMavi' Alıntı:
Slm benim dışı bi mat sabunim var seferli iyi bi kus erkeğinde mavi havacı bi mavi seferli değil yavruları var yavrunun rengi erkeğe maviye çekmiş ben renginin sabuni olmasını istiyordum ama mavi olmuş sizce yavrusu annesi gibi seferli olurmu inş havacı olmaz yani oyunu annesine çekermi rengi çekmedi inş oyunu annesine ceksin onun gibi seferli olurmuş.

sen dişi seferli diyorsun, genelde seferli erkeklerden güzel kuşlar çıkar lakin inş yavrulardan biri erkek çıkarsa direk anneye vur annenin soyuna devam et derim tecrübeme dayanarak buda sır gibidir pek kimse söylemiyor beni dinle öyle yap benım erkek seferli mavim var kus havada 25 30 sefer nizami yapmadan inmez düz bir dişi vurdum felaket yavrular geldi biri anneye biri babaya benziyor böyle diyeyim.

Geri