sacit07
Üye
- Ad Soyad
- sacit çetin
- Meslek
- yem un ve hububat tic.
- İlgi Alanı
- Kediler
merhaba ben antalya,da yem satış işi ile uğraşıyorum ayrıca özel amaçlı güvercin yemleri AKDENİZ bölge bayisiyim
şu an satmakta olduğum yemden kuşlarınızda kullanmanızı ve performansının artışını gelişiminin gözle görülür faydalarını görmenizi ısrarla tavsiye ediyorum bu konuda size yardımcı olabilirsem sevinirim.
YEM ÇEŞİTLERİM pelet yemdir
ÇEŞİT: 5
NEDEN PELET YEM VE FAYDALARIelet Yemin sindire bilirliği yüksektir, yem yoluyla mikrop bulaşma riski yoktur, yemdeki besin maddelerinden yararlanırabirlik yüksektir, yemin hazmını kolaylaştırır, dışkıyla atılan besin madde kaybı minumuma iner.
1- YAVRU YEMİ
2- TÜY YEMİ
3- DAMIZLIK YEMİ
4- YETİŞKİN YEMİ
5- PERFORMANS YEMİ
İLETİŞİM: SACİT ÇETİN
Tel: 0242 339 22 49
Cep: 0545 543 49 54
mail: [email protected]
Alttaki linkten yemlerin özelliklerini görebilirsiniz.
Adres: ÇETİN YEM TİC. Düdenbaşı mah yeni hal yolu üzeri no:49 ANTALYA
[/img]
şu an satmakta olduğum yemden kuşlarınızda kullanmanızı ve performansının artışını gelişiminin gözle görülür faydalarını görmenizi ısrarla tavsiye ediyorum bu konuda size yardımcı olabilirsem sevinirim.
YEM ÇEŞİTLERİM pelet yemdir
ÇEŞİT: 5
NEDEN PELET YEM VE FAYDALARIelet Yemin sindire bilirliği yüksektir, yem yoluyla mikrop bulaşma riski yoktur, yemdeki besin maddelerinden yararlanırabirlik yüksektir, yemin hazmını kolaylaştırır, dışkıyla atılan besin madde kaybı minumuma iner.
1- YAVRU YEMİ
2- TÜY YEMİ
3- DAMIZLIK YEMİ
4- YETİŞKİN YEMİ
5- PERFORMANS YEMİ
İLETİŞİM: SACİT ÇETİN
Tel: 0242 339 22 49
Cep: 0545 543 49 54
mail: [email protected]
Alttaki linkten yemlerin özelliklerini görebilirsiniz.
Adres: ÇETİN YEM TİC. Düdenbaşı mah yeni hal yolu üzeri no:49 ANTALYA