Özel Nedenlerden Dolayı Aranızdan Ayrılıyorum !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
MERHABA DOSTLAR ....BENDEN BU KADAR……BU BİR VEDA DEĞİL….ANLADIM Kİ HER VEDA BİR SONRAKİ DÖNÜŞTEN KAÇMA ÇABASI…GİTTİĞİMDE ARKAMDAN TUHAF BİR SESSİZLİK BIRAKMAK İSTEMEM….
EVET UZUN BİR SÜREÇ BENİ BEKLİYOR,UZUN VE ZORLU BİR SÜREÇ…. VE BU SÜREÇ İÇERİSİNDE SİTEYE ZAMAN AYIRIRMIYIM BİLMİYORUM AMA İNSAN NE OLURSA OLSUN ,İSTEDİĞİ KADAR YOĞUN OLSUN MUTLAKA SEVDİKLERİNE ZAMAN AYIRMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM …EVET VAKTİM OLACAK BELKİ, UZAĞIMDAKİ SEVDİKLERİME AYIRACAĞIM…AMA BEN ONLARI ONLARSIZ YAŞAMAYI SEVİYORUM ,ALIŞTIM BEN BÖYLE YAŞAMAYA…BU BİRİLERİ İÇİN ÖNEMLİ VEYA DEĞİL.BU BENİM UMURUMDA DA DEĞİL…
GİDİŞİMİN ARKASINDAN GİTMEK İSTEYENLER MUTLAKA BANA BİLDİRSİNLER.”BU SEFERDE BEN GİDİYORUM” DESİNLER….
KONUYLA ALAKALI OLMAYABİLİR AMA BENİ TANIYANLAR AŞKA İNANMADIĞIMI ÇOK İYİ BİLİRLER.GEÇİCİ OLAN HER ŞEYİN BENİM İÇİN HİÇ BİR ŞEY İFADE ETMEDİĞİNİ ,BENİM İÇİN HİÇBİR DEĞERİNİN OLMADIĞINI BİLİRLER.AMA EĞER SİZLER AŞKI GERÇEKTEN YAŞADIĞINIZA İNANIYORSANIZ BUNUN ADI AŞK DİYORSANIZ HADDİM OLMAYARAK BENDEN SİZLERE NACİZANE BİR NASİHAT…..
UNUTMAYIN Kİ SİZ İSTEDİĞİNİZ SÜRECE AŞKINIZ VAR…UMUDUNUZ OLDUĞU SÜRECE AŞKINIZ VAR …SİZ ONU TERK EDERSENİZ ODA SİZİ TERK EDER…
KİMBİLİR BU GİDİŞİM BELKİDE GİTMELERİMİN SONUNCUSU SON KEZ…
KİMBİLİR BU GİDİŞİM BELKİDE GİTMELERİMİN 10. SU OLDUĞU HALDE İLKİ…
BUNU ZAMAN GÖSTERECEK …

KIRAÇ'IN SÖZLERİYLE ŞİMDİLİK.....

HAYAT AKIP GİDERKEN AVUÇLARIMDAN YERDEN TOPLAYAMIYORUM PARÇALARIMI.
VE HERŞEY İÇİN ÇOK GEÇ DEMEK İÇİN BELKİDE ÇOK GEÇ.
ŞİMDİ ELLERİM BOMBOŞ SÖZLERİM SARHOŞ GÖNLÜM OLMUŞ BİN PARÇA ..
ÇOKTAN TERKEDİP GİTMİŞ İÇTE BU SEVDA...
OYSA BİR UMUTTU HEP GÖNLÜ BESLEYEN DAYAN YÜREYİM DİYEN...
AMA KAPKARA BİR GENÇ HER YANI SARDI BENDE BİR TEK CAN KALDI...
COŞKUN IRMAKLARDAN TOZLU YAĞMURLARDAN TAŞLI YOLLARDAN GEÇTİM
YALAN OLMUŞLARDAN NAR KOKULU YARDAN HERŞEYİMDEN VAZGEÇTİM
OYSA BİR UMUTTU HEP KALBİ BESLEYEN DAYAN YÜREĞİM DİYEN
COŞKUN IRMAKLARLARDAN TOZLU YAĞMURLARDAN TAŞLI YOLLARDAN GEÇTİM
YALAN OLMUŞLARDAN NAR KOKULU YARDAN HER ŞEYİMDEN VAZGEÇTİM
ŞİMDİ ELLERİM BOMBOŞ
SÖZLERİM SARHOŞ GÖNLÜM OLMUŞ BİN PARÇA
GÖZDE OLSA NE FAYDA......

TÜM DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM HİÇ BİRİNİZİ UNUTMAYACAĞIM...
HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR....
(HAKKIM VARSA HELAL OLSUN.)
KENDİNİZE İYİ BAKIN ............
HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLSUN.

Hüseyin bey gidişinize başta uzulenlerden biri de benim, benden yana hakkınız helal olsun, hayatınızda başarılar dilerim.Allaha emanet olun ,selametle..

Hüseyin abi sağlıkla ve mutlulukla kalman dileğiyle herzaman

Sevgili Hüseyin kardeşim, ufacikta olsa bir isik varsa aramiza dönmen için bunu bekliyeceklerden birisiyim, senin ilgini sicakligini ariyacagmizi, paylasmalarini ozluyecegimizi bilmeni isterim.
Özel nedenlerden dolayi ayrilma karari aldigin icin sana buyuk saygi duyuyor,
Bundan sonraki hayatinda ve calismalarindada sana can-i gonulden huzur mutluluk ve basari temenni ediyorum..
Hoscakal..

Sevgili Hüseyin İnan Bu kararını okudum ve çok şaşırdım ne olduğunu anlamadım fakat Özel Nedenlerden Dolayı Demişin saygi duyarım fakat senin yerin burası bunu bilmeni isterim Bundan Sonraki Hayatında Sana Sağlık Mutluluk Başarı Dilerim...
Herşey Gönlünce Olsun ...

allah her zaman yanında olsun,bizler hep burada olcağız,seninde bu siteyi ve bizleri unutamayacağını biliyorum.
aşk'a inanmıyorum demişsin ama aşk'a inanmayan bir insan bunları nasıl yazar bende onu anlamadım hüseyin:)
umarım herşey istediğin gibi olur,ayrılıyorsan illaki önemli bir sebebi vardır.bazen tanımadığınız insanlarıda seversiniz,emin ol burada da seni tanımadığı halde seven insan çok'tur.dualarımız seninle sevgili kardeşim.
allah'a emanet ol.
saygılarımla...

Sevgili dostlar,

Hüseyin bey aramıza geri dönecektir,

Aramızdan sadece kısa süreliğine özel sebepten dolayı ayrılmıştır ve bu özel durumun siteyle''güvercin dünyamızla'' hiç bir alakası yoktur.

Bizlerden istediği şudur:Site önce çok değerli üyelerine ve daha sonra çok değerli üyelerimize katılımların da yardımcı olan yöneticilere aittir ve emanettir bu emanetimi ben dönünceye kadar muhafaza edebilirseniz bu benim için en büyük mutluluk olacak diyerek aramızdan kısa süreliğine ayrılmıştır.
Bu emanete sahip çıkacağımızdan hiç bir şüphesi olmadığını da ifadesinde iletmişti sevgili dostlar.
Şuan bizlere düşen sadece Hüseyin beyin yokluğunu aratmamak ve sitemizi en iyi şekilde paylaşıma yöneltmektir hepimizin bunu en iyi şekilde yapacağımızdan benimde hiç bir şüphem yok tüm dostlara kolay gelsin ''site hepimize emanettir''.

Bizim dilimizde hoscakal kelimesi yoktur yigidim,bunu bilesin......

Allah'a emanet olasın hüseyin abi.

Allah'a emanet ol kardeş burnumuzun ucundayız ama ne olduğunu bilmiyorum inşeallah hayırlısı olur...

(: herşeyin hakkında hayırlısın dilerim allaha emanet ol

Abi siteyi bosladin bali bizi boslama
Ask kumar oldunu herkez bilir ne zaman kazanacağni hic bir zaman bilemzsin.
Allaha emanet ol!sağlicakla kal!
:D

Selamlar Hüseyin Bey,

Tam işlerimizi bitiriyoruz sezonu kapatıyoruz artık güvercinlerimizle ve camiamız ile çok daha yakından ilgilenebileceğiz, güzel şeyler paylaşacağız derken ve uzun bir zamandan beri de siteye girmemişken ilk önüme gelen konuda sizin kararınızı okuyunca işin acıkcası üzüldüm umarım özel sebeplerinizi en kısa zamanda çözüme ulaştırır ve tekrar aramızda görme şansına sahip oluruz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

değerli dostum..tabii ki bilmediğimiz özel konular ile alaklı bir gidiş bu ama inan şaşırdık..inşallah halledilebilir bir durum dur..katılımını bekliyoruz..

Hüseyin kardeşim bu site sensiz olmaz.
Sen bu sitenin her şeyisin.Sen buraya çok şey verdin geceni gündüzünü,alın terini, paranı,zamanını kısacası herşeyini verdin.
Bizi böyle yüzüstü bırakamazsın.Buna hakkın yok.
Özel sebepler en kısa sürede bitecek sen takma kafana.
Sen yine aramızda olacaksın.şöyle düzelt sadece bu kadar sık aktif olamıcam diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri