(ÖZLER) BOZDUMANLI TEKE DENEMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hrGWVj69B5E[/youtube]

Hava rüzgarlı sanırım..

kuşu rahatsız edecek bi rüzgar yok

kuşun kanadında problem var galiba

inişine bakmadınmı kanatlarında problem yok sadece 1 taraf baş kanat ucundan kesik tüğden sonra değişir oda oyunu etkilemiyor

sağol murat kardeş daha iyileri senin olsun

kuşun güzel maşallahı var oyuna taklayla başlıyo inerkende taklayla iniyo değerini bil kardeşim tüyü kadar ömrü olsun

sağol kardeş daha iyileri senin olsun. bu kuşlar damar kuşlar değerlerini biliyoruz bunlardan 40 tane civarında elimizde mevcut inş devamınıda çekip izleteceğim

bu kuş olur, maşallah

tolga kardeş kırşehirde 2 arkadaşım var ama tanırmısın acaba, güvercin yetiştiricisi ikiside, biri zafer, diğeri de samet, ring e 3 5 dakika mesafede oturuyorlar, onların bikaç kuşunu deneyecek arkadaşım, tanırmısın ?

slm ben kırşehir kamandayım kırşehirde kuşçuları fazla tanımıyorum tanıdıklarım var fakat dediğin kişileri bilmiyorum kırşehirde kötü kuş pek çıkmaz.

S.A TOLGA KARDESİM BEN UZUN ZAMAN ÖNCE GÜVERCİN BESLEMEYİ BİRAKTIM YERİM YOKTU SUAN İMKANIMVAR TEKRAR BESLİYECEM KUS ARIYORUM 50 70 GİDENLERİ KOYSANDA ONA GÖRE KONUSSAK SUAN VİDOO DAKİ KUS BENCE OLMAMIS 50.70 VİDOO BEKLİYORM

biz oraya da geldik, 16 yasındakı bi çocuga ınanıp dunyanın yolunu teptık, kusları sadece bel kırıyo, kuş uçurucaktı göya ! kamanın bi köyüydü orası, ordan umdugumuzu bulamayınca merkeze gidip ordan 6 tane kus aldık, 4 u dandık cıktı 2 si fena degil, keşke daha once iletişim kurmus olsaydıkda sana da ugrasaydık kamana kadar gelmişken, neyse kısmet, aradığımızı bulduk şükür, o acı tecrübeye rağmen kamana selam havasını teneffüs ettik hakkı vardır :))

kardeş buyrun gelin 5 parmağın 5 de bir değil her kuşçunun kuşu farklı iyi kuş alacaksanız gelin garantili kuş vermekteyim [email protected]

S.A.TOLGA KARDES GARANTİLİ KUSLARIN CEZASI NEDİR ?

Burası ilan sayfası değil. İlan vermek için gerekli bölümler mevcuttur.
Konu amacının dışına çıktığı için -kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri