ÖZLER DUMAN DİŞİ (MAKASTAN SONRASI)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LbHO7Sp0Alo[/youtube]

Slm arkadaşlar videosunu izlediğiniz kuşun daha önce oyun aldığı günden 1 hafta sonraki yaptığı oyunu yayınlamıştık ve kuşa makas vurmak zorunda kalmıştım.çünkü yerine çok zor inmekteydi. Hata yaptığımın farkına vardım ve kuşun makaslarını aldım kanatları yeni gelmektedir.7. feyleride yarımdır yattığından ince tüğede girmiş. Yinede kaldırdım ve çektim.inş ilerleyen günlerde yeni videolarını ekleyeceğim bu kuşlar yıllardır bizde olan kuşlardır.bu damardan uçupta oynamayan çıkmadı. Süratli uçarlar yüksek gezerler.her oyundan sonra kendini kaybettirir.bazen buluttan atar gelir.pikeli gelir.tabanlı oynar başı bağlar hazırları çok uzun oynamaktadır.bu damardan sadece bu sene 2 tane kuş uçurdum 2 side oynadı.bu kuşun kardeşi bozdumanlınında sitede videosu var.işlerden fırsat buldukça iş yerinde kaldırıyorum.

http://kamanguvercin.tr.gg/ANA-SAYFA.htm

[email protected]

[email protected]

inşallah uctukca kendını bulacak ve daha guzel olacakdır.zaten bıldıgınız kuslarmıs o yuzden bıze sadece kazasız belasız ucurmalar dılemek duser

sağol murat kardeş sende olmasan sitede emeğe saygı diye bişey kalmamış bakan es geçiyo biz bunları çekip koyarken kuşumuzun iyisi kötüsü yazılsın diye ekliyoruz eleştride yapılsın ama kırıcı değil zaten benim kuşum tam hazır değil yeni videolarını inş yakında ekleyeceğim

Sağlam kuşmuş gerçekten...Güle güle uçurun.Ama aynı soydan gelen bütün kuşlar oyun kuşu özelliğini taşıyorsa, bunun gibiyse diyelim, bir hazinenin üstünde oturuyorsunuz demektir.Siz uçuramıyorsanız, uçuracak kişilere verin de heba olmasınlar.Sağlıcakla...

evet kardeş aynı soydan olsun kırmaları olsun hepside çok güzel oynadılar. uçurmak isteyen arkadaşlara veriyoruz zaten güzel yorumarın için tşk özkan kardeş

tolga40' Alıntı:
sağol murat kardeş sende olmasan sitede emeğe saygı diye bişey kalmamış bakan es geçiyo biz bunları çekip koyarken kuşumuzun iyisi kötüsü yazılsın diye ekliyoruz eleştride yapılsın ama kırıcı değil zaten benim kuşum tam hazır değil yeni videolarını inş yakında ekleyeceğim

Tolga bey paylaşımınız için teşekkürler.Sizi uzun zamandır takip ediyorum çok idaalı konuşuyorsunuz, neyazıkki videosunu koyduğun kuşlar oyun olarak o iddalı açıklamalardan çok uzak ( Dost acı söyler ) bu nedenle şahsen ben buğüne kadar yorum yazmaktan imtina ettim. ( Seni Kırmamak adına )

Tolga kardeşim kuş merakın, özellikle iyiye olan merakın takdire şayan, bu azimle gidersen eninde sonunda iddalı açıklamalarına uygun kuş uçuracaksın buna canı gönülden inanıyorum. Yalınız mütevazi ol izleyenler seni onore etsin ozaman iyi kuş uçurmanın keyfi daha farklı olur. Bu yazdıklarım sakın seni kırmasın aynı şevkle devam ,takip ediliyorsun, yeni videoların merakla bekleniyor. Sevgiyle kal.

sağolun tamer bey kuşun şu an çok güzel oyunlarını çektim 3-5 gün daha videolarını toplayacağım ondan sonra yeni oyunlarınınada yorumunuzu beklerim. kuş hem tülekte hemde feyleri yenilediğinnden kanada tam binmemekte yinede güzel oyunlar çıkarıyor.

Tolga kardeşim kuşların belkide senin seyisliğinin çok daha üstünde olabilir ,
Bana öyle geliyor tabi bu benim fikrim Hasan bey,e katılıyorum
Azmin elinden bişey kurtulmaz heleki yaşın ,da genç güle güle besle kardeşim.

slm yaşar bey seyisliğim aslında çok iyidir.fakat işlerimden fırsat bulup kuşlarımla doğru düzgün ilgilenemiyom.sabah bekçi açıyor kümesi, akşam bekçi kapatıyo.izlediğiniz videolar sadece bi başlangıç videodaki kuş 1 aydır kanadı çekikti kanadı geldi şimdide feyleri geliyo uçurmaya başladım 2 gün sonra çektim. şimdiki halinide yakında atacağım git gide düzeliyo özünü bulacak tahminimce.bide bunlar başlangıç daha yorumunuz için tşkler

emene saglık tolga kardesim

tşk ederim ali bey sizdende yeni videolar bekliyorum

s .a tolga uzun zamandır siteye giris yapmıyordum sende ilerleme var günden güne güvercinlerinde takla sitili düzeliyorr

a.s taner dayı tşk ederim inş daha iyilerini izlettireceğim

Geri