(ÖZLER) TOLGA DAĞ VE TOLGA ÖZKANIN ORTAK DAMAR KUŞLARINDAN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BzKWXIXKUlI[/youtube]

slm izlediğiniz dumanlı tolga dağ-tolga özkan ortak kuşlarındandır. arkadaşlar kuşun feylerinde ve kuyruğunda eksik tüğü vardır.kuş tam olarak hazır değildir bu kuşlar soyu takip edilmiş yıllardır bizde olan kuşlardır dedesi-halası-dayısı-teyzesi-amcası ve onların yavruları olmak üzere bütün damarı elimizde ve itinayla bakmaktayız.videosunu izlediğiniz kuş hazır değildir normalde bu damarın sıtandardı 50-70 metre arası 8-15 takla arası ve 3 saatla 6 saat arası oyun çıkaran kuşlardır ilk kalktığında bulutta kaybolup gözükmeye başladı zaman 10 dk 15 dk arayla bu tarif ettiğim oyunu yapmaktadır.kuşlarda sağ sola teslim olma yoktur.hızlı uçarlar bol atışlıdır.son inişleri bol taklalıdır uçurulan bütün damarı 1. sınıf oyun yapmış ve makaslanmıştır . ilk ağız kardeşleride görevini yaptı makaslandı oyun kuşunda aranılan bütün özellikler mevcuttur bi de bu hayvanın bazı seferler yapıyo bu yaptığının 2 katı her zamanda video elimizde kuşu beklemek olmuyo malum iş yeri aynı kuşun erkek kardeşide güzel oynamaktadır inş yakında yayınlıyacağım..bunları yazdım çünkü işlerden kuşlarla fazla ilgilenemiyoruz ciddi alıcılar yarışmalara girecek bizi temsil edecek bu damarı tr kazandıracak arkadaşlar arıyorum emek verdimi hemen karşılık veren bi damar kuşların yavru görmesine gerek kalmadan oyuna girerler bidahada bozma olmaz babası anası kuşun yavru üzerinde denenmiştir.bu damardan 13 gün uçmuş yavruya makas atmak zorunda kaldım geçen sene inmekte çok zorlanıyodu halada evde damızlık olarak durmakta ve hiç bi boşalma yoktur kuşta iyi seyirler
Tolga Dağ: [email protected]
Tolga Özkan : [email protected]

makas attım hala evde damızlık olarak durmakta ve hiçbir boşalma yoktur . yanlış anlamayın fakat makaslanmış kuşun perdahını bırakmaması üzerinden oyunu bozdu ya da bozmadı diye bir çıkarım yapmak yanlış olur.
güle güle besleyin insallah uçuracak insanlar bulursunuz ve biz de izleme şansı buluruz

yavruyken 13 gün uçup maks yemiş ve 1 senedir makaslı durmakta olan dumanlı uçurmak isteyen varsa verebilirim

selamun eleykum 50-70 metre gidenlerin videosu yokmu?Ona göre irtibata geçelim yakınız zaten.

a.s ramazan bey bu damardan uçan kuşların tamamı oynadı oyun olarakta oyun kuşunda aranılan bütün özellikler bu kuşlarda bulunmaktadır hiç bi hataları yoktur.ekelerinin tamamı makaslı durmaktadır yavru alıyoruz ben ve ortağım işlerimizden bu hayvanları takip etme durumumuz yok işin gerçeği çünkü videosunu izlediğin kuş 1 aydır uçmakta ve 1 haftadır oynamaktadır 1 haftalık oyunu kuşun 6 saat civarındadır bu şekilde ve daha uzun gittiği oyunları oldu fakat her hareketini çekme durumum yok ortalama 20 baş yapıyodu inmekte çok zorlandığından dün makaslamak zorunda kaldım.iş yerinde kalkınca kuşu takip etmekten işlerim aksıyo o yüzden makasladım aynı kuşun kardeşide oynamakta yakında onuda paylaşacağım.

önce emeğinize saygı duyuyorum ama bu işler anlatmayla olmuyor. Madem öyle 50 ile 70 metre arası oynuyorsa o videolarını çekin onları ekleyin.Saygılarımla.

A.S kuşların renkleri ve günahları ne özelden mesaj atarsanız görüşelim.

tolga40' Alıntı:
a.s ramazan bey bu damardan uçan kuşların tamamı oynadı oyun olarakta oyun kuşunda aranılan bütün özellikler bu kuşlarda bulunmaktadır hiç bi hataları yoktur.ekelerinin tamamı makaslı durmaktadır yavru alıyoruz ben ve ortağım işlerimizden bu hayvanları takip etme durumumuz yok işin gerçeği çünkü videosunu izlediğin kuş 1 aydır uçmakta ve 1 haftadır oynamaktadır 1 haftalık oyunu kuşun 6 saat civarındadır bu şekilde ve daha uzun gittiği oyunları oldu fakat her hareketini çekme durumum yok ortalama 20 baş yapıyodu inmekte çok zorlandığından dün makaslamak zorunda kaldım.iş yerinde kalkınca kuşu takip etmekten işlerim aksıyo o yüzden makasladım aynı kuşun kardeşide oynamakta yakında onuda paylaşacağım.
tolga abicim ben okudum da tüm yorumları bişey söylemek istedim affınıza sığınarak.madem uçuramıyorsunuz neden taklacı besliyorsunuz abi.yani o kuşları alıp makaslamak özgürlüklerini ellerinden almak değilmidir sizce de.işleriniz yoğun olabilir bu çok normal bir durumdur.bazı durumlarda,iş hayatınızın belirli bölümlerinde kuşları uçurmak için vaktiniz de olmyabilr.ama anladgm kadarıyla hepsini makaslıyorsunuz.kimse kimseye kuş besleme diyemez isteyen istedigini yapar ama demek istedgm şu.eğer uçurmayacaksanız mesela süs kuşlarını rahatlıkla besleyebilrsiniz.saygılar

ben yıllardır kuş besliyom 1 tane bile süs kuşum olmadı etrafımda besleyen arkadaşlarım çok öylesine verenler bile oldu. ama ben sevmiyorum süs kuşunu onlara bakmaktansa bildiğim oyun kuşunu yıllarca makaslar ona bakarım daha iyi 1 tane oyun kuşumu kümesler dolusu süs kuşuna değişmem

tolga40' Alıntı:

dilerim gönlünüzce kuşlarınızı uçururmaya devam edersiniz ileride daha performanslı oyun gösteren kuşlarınızında videosunu paylaşırsanız seviniriz . :tamam:

taner bey bu kuşun 1 haftalık oyunudur kuş makas yedi

arkadasın 50 70 den bahsediyosun kusursuz diyosun anlamadım nerde bunlar resimdeki kusa 13 günlük makas vurdum 1 senedir makaslı bosalma yok diyosun nerden anladın bosalma olmadını mümkünse söylesende bizde bilsek

selamlar kuslarınız guzel ben ucurmaya hazırım adresınızı verırsenız gelırım

tanerdayı' Alıntı:
arkadasın 50 70 den bahsediyosun kusursuz diyosun anlamadım nerde bunlar resimdeki kusa 13 günlük makas vurdum 1 senedir makaslı bosalma yok diyosun nerden anladın bosalma olmadını mümkünse söylesende bizde bilsek

taner bey sadece 13 gün doğru düzgün uçurulmamış kendi sökmüş nerdeyse bi kuşa ben makas vurdum neden vurdun dersen koca yazıya kuşu inmekte çok zorlanıyodu ilk uçuşunda bunun sinyalini vermişti zaten 1 kere göt vurup 2. taklayı çeviren bi yavruydu kuş evde makaslı yavruları çıktı inş yavrularını izleteceğim

Geri