Paçalı Dönek mi ? Ala Mardin mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tugay58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tugay58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
lkkkkkkk
Meslek
kkkkkkkkkkk
İlgi Alanı
Arkadaşlar yeni başladım kuş beslemeye ilk yavrum cinsini çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

paçalı mardine'de çok benziyor sen hepsini bir kümeste aynı yerdemi besliyorsun dönek vs taklacı ?

byfors' Alıntı:
paçalı mardine'de çok benziyor sen hepsini bir kümeste aynı yerdemi besliyorsun dönek vs taklacı ?
yeni başladım kuş beslemeye babası çakmaklı mardin annesi tel kuyruk kelebek yumurtlayınca da kıyamadım sonuç olarak bu yavru çıktı.

mesela çakmalı ile kelebek aynı yerde bakılmaz bakılmaz derken yani ortadan bir bölme olmasından ibaret bunu kastediyorum. simdi seninki mesela çakmaklı kelebek yavrusu genelde kırma olur kuşları kırarsın tabi bazende gözden kaçıyor çiftleşiyorlarda dikkat etmelisin madem iyi kuş beslemek istiyorsun yavru al kovala yavruları (egitim) :)

byfors' Alıntı:
mesela çakmalı ile kelebek aynı yerde bakılmaz bakılmaz derken yani ortadan bir bölme olmasından ibaret bunu kastediyorum. simdi seninki mesela çakmaklı kelebek yavrusu genelde kırma olur kuşları kırarsın tabi bazende gözden kaçıyor çiftleşiyorlarda dikkat etmelisin madem iyi kuş beslemek istiyorsun yavru al kovala yavruları (egitim) :)
evet haklısın ben yeni başladığım için ne bulduysam almıştım şimdi yavrular büyüyor çoğunun ırkını anlamadım kümesi de yeni bölme fırsatım oldu

yapı olarak bursa kelebek kuşuna benzettim..

Geri