Paçalı dönek video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam
Beş senedir uçurduğum pacalı döneğimin ilk videosunu 2009 senesinde tek elimle çekim yapıp tek elimlede pırıltı atarak yaptım.
İkinci videoda bu sene yine aynı şekilde çektiğim videodur.Fotoğraf makinesiyle olduğu için iyi olmadı.Arada keyif almak için uçuruyorum.Yalnız bu sene dikkatimi çeken dönüşe girdikten sonra çıkışı kayıkta olması.Döneklerimin dönüşleri genelde kısadır.İyi bir makine bulursam daha iyi videolarını atarım.

[dailymotion]x9ax25[/dailymotion][dailymotion]xd2a7p[/dailymotion]

Ekli dosyalar

1,video
[dailymotion]x9ax25[/dailymotion]

2.video
[dailymotion]xd2a7p[/dailymotion]

Videodan pek belli olmuyor. O yüzden yorum yapamayacağım.Kısa ve açık gibi görünüyor ama dönek videosu çekmek taklacılara göre daha da zor.Mesafe uzak olduğu için kaliteli kamera lazım.Yine de emek vermişsiziniz.Elinize sağlık, güle güle besleyin...

ÇOK GÜZEL DOSTUM UÇURDUĞUNDA SANA KEYİF VERİYORLARSA YETERLİ...PAYLAŞIM İÇİN TEŞK EDERİM..

KARDEŞ ÇEKİMLE İLGİLİ SÖYLÜYORSUN ZATEN TEK ELİMLE ÇEKTİM TEK ELİMLE PIRILTI ATTIM DİYE. DOLAYISIYLA ÇOK NET OLMAMIŞ AMA PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. EMEĞİNE SAĞLIK. KUŞUN DÖNÜŞÜNE GELİNCE BENCE KISA MESAFELİ BİR DÖNÜŞ OLMUŞ. HEP BÖYLE GALİBA MESAFE OLARAK. DÖNÜŞ ŞEKLİ OLARAK İSE NORMAL DÖNEĞE GÖRE BİRAZ FARKLI. AÇIK BİR DÖNÜŞ. SANKİ KUŞ VURULMUŞ DA DÜŞÜYORMUŞ GİBİ. AMA SEYİR ZEVKİ OLARAK ÇOK GÜZEL. Bİ DE HAYVANIN DÖNÜŞTEN KAYIKTA ÇIKMASI AYRI Bİ GÜZELLİK VERİYOR OLAYA. SENİ TEBRİK EDERİM. İYİ YETİŞTİRMİŞSİN. (SÖYLEDİKLERİMİ ELEŞTİRİ OLARAK ALGILAMA LÜTFEN; SADECE GÖRDÜĞÜMÜ ANLATMAYA ÇALIŞTIM. DİLİMİZ SÜRÇTÜYSE AFFOLA...)

GÜZEL PAYLAŞIM

MURAT ÇATALTAŞ' Alıntı:
KARDEŞ ÇEKİMLE İLGİLİ SÖYLÜYORSUN ZATEN TEK ELİMLE ÇEKTİM TEK ELİMLE PIRILTI ATTIM DİYE. DOLAYISIYLA ÇOK NET OLMAMIŞ AMA PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. EMEĞİNE SAĞLIK. KUŞUN DÖNÜŞÜNE GELİNCE BENCE KISA MESAFELİ BİR DÖNÜŞ OLMUŞ. HEP BÖYLE GALİBA MESAFE OLARAK. DÖNÜŞ ŞEKLİ OLARAK İSE NORMAL DÖNEĞE GÖRE BİRAZ FARKLI. AÇIK BİR DÖNÜŞ. SANKİ KUŞ VURULMUŞ DA DÜŞÜYORMUŞ GİBİ. AMA SEYİR ZEVKİ OLARAK ÇOK GÜZEL. Bİ DE HAYVANIN DÖNÜŞTEN KAYIKTA ÇIKMASI AYRI Bİ GÜZELLİK VERİYOR OLAYA. SENİ TEBRİK EDERİM. İYİ YETİŞTİRMİŞSİN. (SÖYLEDİKLERİMİ ELEŞTİRİ OLARAK ALGILAMA LÜTFEN; SADECE GÖRDÜĞÜMÜ ANLATMAYA ÇALIŞTIM. DİLİMİZ SÜRÇTÜYSE AFFOLA...)

Selam Murat Kardeşim
Ben eleştiriye her zaman kırıcı olmamak şartıyla açığım.Paylaşımlarımız tartışılsın diye yayınlanıyor.Senin yazını okudum Kızmak bir yere sevindim.Açık dönüş olmasının sebebi yakından pırıltı atmamın sonuçu.Ben dönüşü güzel görebileyim diye genelde yakından atarım.Dişilerim daha devirlidir.Bunun vurulmuş gibi gözükmesi Dönüş devrinin biraz düşük olması ve kameranın çekim kalitesidir.Aldığım yavrular her zaman uçucu ve hepsi dönüşe bonkördür Yakın yüksek gözetmezler.20 seneye yakın bu kuşları seyrediyorum 6 senedirde kendim hizmet ediyorum.En büyük dede bende öldü.Kuşlarımın dedeleri Tramvaycı Ahmet amcanın (Allah rahmet eylesin)kuşudur.Anneleri Mevlanakapılı Nevzat amcanın kendi kuşlarından mavi arka dişi(kaplama)Herhalde öyle diyorlar.Ben Kuşları 6 sene önce Bakırköyde besleyen Metin Beyden kuşları beslemeyeceği için hepsini aldım.Şimdilik bunlarla idare ediyorum.
Yorumun için tekrar teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Saygılarımla

bravo tebrikler kendim bu kuşlardan bakıyorum bence dönüşü güzel çekime gelince tek kişi bukadar olur allah can pekliği versin

abi sen bırak bu mileti beya kuşların 10 numara allah can pekliği verrsin.bendede muradiyeler var .selanik beslemek ayrılıcıktır.maaaaaaşşşşaaaallllaaaahhhhhh cok güzeller. :evet: bursadan burhan

Off diyorum . Maşallahhh

Geri