gokay
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhabalar okurken dikkatimi çekti gerçektenmi erkeklerde eş tutuyor ilk defa duydum kuşlarda çift çinsiyet olabilirmi benimki sadece öğrenmek ya dostum bu erkek dişiyi en kolay nasıl ayırt edebilirim kuşkulandırdın beni şimdi hayrolsun yinede sağ ol bu düşüncenizi paylaştığınız için tecrübe olur en azından :?gökay' Alıntı:Merhaba mehmet bey kuşculukta yenisiniz galiba;
Bu soruyu forumda üretim sorunları bölümüne yazabilirsiniz;
Sorduğunuz soruya fikrimce cevap vermeye çalışayım.Kuşlarınızın yumurtlaması için bir dişi bir erkek kuşa ihtiyaç vardır, şaşırcaksınız ama bazen 2 erkek eş tutabiliyo bu kuşculukta olan şeyler,kuşlarınızın biri erkek biri dişi olduğunu varsayarsak, kuşlar eş aldıktan sonra yuva tutarlar, yuva için gereklı calı cöp toplarlar bu sureyi takriben 1o gun içinde yumurtlarlar.Kuşunuz için gerekli , kalsiyum taşları ,kumları ,kuşunuzun önunden eksik etmeyiniz,eger bahcede toprak zeminde besliyorsanız buna gerek yoktur.Kuşunuz bunlara rağmen hala uzunca bir sure yumurtlamıyorsa ,muhtemelen kısır olabilir veya bazı kuşların yumurtlama sureci uzun olabilir,yaşa bağlı.
kümesin temiz deildir weya dardır yani rutubetlidir çünkü bnmde komşumda bakıyo eskiden bi kümesi wardı bi tane yawru alamamıştır 1 pislikren 2 rutubetten a.e.o. sağlıcakla kal inş.mcmanamans' Alıntı:arkadaşlar benim 85 tane kuşum var 2 sene oldu bitanesi biledemi yumurtlamaz yavrulamaz ya böyle bişey varmı neyapmalıyım 40 tanesi dişi kuşların yerleri çok çok geniş herşey var ama ortrada bi bok