paçalı dönekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

fatih00

Üye
Siteyi ziyaret et
Bursalı Kral Kuşçu...

Ekli dosyalar

• ddddd.webp
    ddddd.webp
    54.9 KB · Görüntüleme: 3,300
  • dönek.webp
    dönek.webp
    27.4 KB · Görüntüleme: 3,021
Arkadaşım paylaşım için sağol.paçalıların gayet güzel görünüyor.yıllardırkuş besliyorum bir çok paçalı elime geçti ,kostüm olarak 10 numara fakat havada görüntü yok.ama şu anda beslediğim bir erkek paçalı galaçam var.dönüşte kostümde 10 numara inşallah gönlüme göre bir dişi paçalı bulabilirsem.fotolarını siz dostlarla paylaşacağım.bol yavru alman dileğiyle.selamlar
ÖMÜR DENİZ.

ben manisadan hüseyin paçalı dönek almak istiyorum ama gönlüme göre bulamadım bilgisi olanlar bana buradan ulasırsa memnun olurum msn adresim den de ulasabilirsiniz [email protected] şimdiden herkese teşekkür ler

slm ben karacabeyden yazıyorum mavi döneklerin güzel edinmek isterim yardımcı olursan memnun olurum ALLAH gönnüne göre versin fiyatları ne olur

arkaşlar bende pacalı dönek arıyom nasıl bulabilirim fiattı nekadar!

arkadaşlar bende 1 çift paçalı dönek var çok güzel kuşlar ben ndaha yeniyim kuş beslemye 1 veyatta2 ay önce başladım

bu pacalılar makedon döneği değil mi bizim burda bunlara topka da diolar

ilk resimdeki mavi erkek mi dişi mi acaba bilgilendirirseniz sevinirim aynısından bende de var benim ki erkek dişi ise satarsan almayı düşünüom

bende 50 yıllık kan var paçalıda hava yuzu gormeyeli kuşların 20 sene oldu 2 ane yavru verdim unutamadılar

tanko' Alıntı:
bende 50 yıllık kan var paçalıda hava yuzu gormeyeli kuşların 20 sene oldu 2 ane yavru verdim unutamadılar

Hepsi paçalımıdır? 50 yıllık damarında abi?
Paçasız varmı?

Geri