Paçalı ve Paçasız DÖneklerim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkaribaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömür deniz
Meslek
müdür
İlgi Alanı
Kemirgenler
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0059.webp
    Fotoğraf-0059.webp
    330.6 KB · Görüntüleme: 2,528
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0060.webp
    Fotoğraf-0060.webp
    231 KB · Görüntüleme: 2,514
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0061.webp
    Fotoğraf-0061.webp
    222.9 KB · Görüntüleme: 2,448
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0062.webp
    Fotoğraf-0062.webp
    147.7 KB · Görüntüleme: 2,542
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0063.webp
    Fotoğraf-0063.webp
    211.2 KB · Görüntüleme: 2,558
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0064.webp
    Fotoğraf-0064.webp
    184.9 KB · Görüntüleme: 2,505
Re: Paçalı ve Paçasız Döneklerim!

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0065.webp
    Fotoğraf-0065.webp
    146.8 KB · Görüntüleme: 2,554
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0066.webp
    Fotoğraf-0066.webp
    142.1 KB · Görüntüleme: 2,516
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0067.webp
    Fotoğraf-0067.webp
    188.4 KB · Görüntüleme: 2,542
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0069.webp
    Fotoğraf-0069.webp
    130 KB · Görüntüleme: 2,535
Selam

Merhabalar abi kuşların maşallahı var çok güzeller.. Umarım Dönüşleride kendileri kadar güzeldir.
...SAYGILAR...

Faruk kardeşim sağol.Kuşlarımın ırkı iki farklı kandan oluşmakta.Çoğunu uçurmaya fırsatım olmasada uçurduklarım gayet güzel dönüyor.

Saygılar....
Ömür DENİZ

izmire gelirsem abi inşallah izleme fırsatım olur..
...SAYGILAR...

faruk kardeşim izmir e yolun düşerse görüşürüz inşallah.hoşçakal.

kuslar güzel bugun bende paçalı güzel bir dönek aldım.bu aralar dişi dönek bulmak çok zor .kümesimde7erkek 1dişi var.döneklerden anlamam kelebek besliyodum.yeni başladım uygun dönekler olursa görüsmek isterim.

omur kardesım kuslarınız.cok guzeller massallah.ızmıre yolum duserse sızınle tanısmak ısterım.tabı usagada beklerım ne zaman usaga adım attınız.beklerım mısafırım olmanısıda ısterım .buradada pacasız doneklerden baya var .gezer gorruz.cok konustım bıraz gorusmek dılegıyle hayırlı aksamlar.usaktan .ARS...0536 810 3333

sLm kuşlarınız gercekten güzel paçalı döneklerin oyunuda normal dönekler gibi mi acaba?paylaşım için tşkler.

.........................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:.......................

maaşallah döneklerin güzelmiş.Ayrıca hünkarin çok hoşuma gitti.Bu aralar güzel bi dişi bulursam bende alıcam inşallah...

saygılar...

arslan64' Alıntı:
sLm kuşlarınız gercekten güzel paçalı döneklerin oyunuda normal dönekler gibi mi acaba?paylaşım için tşkler.

.........................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:.......................
merhaba serdar kardeşim fotoda bulunan paçalı döneğin dönüşü paçasız dönekler den daha da güzel .çünkü dönüş esnasında dairenin çapını daha küçük yapıyor.buda havadan bir futbol topu düşüyor gibi bir görüntü ortaya çıkarıyor.

polllat' Alıntı:
maaşallah döneklerin güzelmiş.Ayrıca hünkarin çok hoşuma gitti.Bu aralar güzel bi dişi bulursam bende alıcam inşallah...

saygılar...
sinan kardeşim merhaba hünkarileri beğendiğine sevindim.geçen sezonun çok verimli geçmesinden dolayı hünkarilerim sezon sonu bir hayli çoktu.kümeslerin kalabalık olduğundan dolayı istemeyerekte olsa 25-30 tane kadar düz işlemeli ve kanat işlemeli yavru hünkariyi elimden çıkardım.şu anda hem uçurup hemde damızlık amaçlı bir takım gövde ,üç takımda kanat işlemeli hünkari bıraktım.hünkari beslemek zevkli bir uğraş tavsiye ederim.

slm kuslarınız guzel tanısmak istersenız ekleyın konusalım [email protected]

arkadaşlar yorumlarınız için sağolun.çok yakında yeni sezon dönek yavruların fotolarını sizlerle paylaşacağım.

omur abı hepsı on numara massallah allahım nazardan saklasın

maşallah güzel kuşlar kardeş nazar değmesin..

Allah can pekliği versin kuşlarınız harika. Paçalı döneklerinizin maşallahı var. Sağlıklı yavrular temennilerimle.

Merhabalar
Ömür bey Maşallah dönekleriniz çok güzel allah nazardan saklasın sağlıklı bol yavru günler dilerim ...
Paçalı Dönek İzmirde Besleyen Çok Fazla Yok Bildiğim Kadarıyla Sizi Ziyaret Etmek Kuşlarınızı Havada Görmek İsterim Görüşmek Üzere...

Geri