hünkaribaba
Üye
- Ad Soyad
- ömür deniz
- Meslek
- müdür
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba serdar kardeşim fotoda bulunan paçalı döneğin dönüşü paçasız dönekler den daha da güzel .çünkü dönüş esnasında dairenin çapını daha küçük yapıyor.buda havadan bir futbol topu düşüyor gibi bir görüntü ortaya çıkarıyor.arslan64' Alıntı:sLm kuşlarınız gercekten güzel paçalı döneklerin oyunuda normal dönekler gibi mi acaba?paylaşım için tşkler.
.........................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:.......................
sinan kardeşim merhaba hünkarileri beğendiğine sevindim.geçen sezonun çok verimli geçmesinden dolayı hünkarilerim sezon sonu bir hayli çoktu.kümeslerin kalabalık olduğundan dolayı istemeyerekte olsa 25-30 tane kadar düz işlemeli ve kanat işlemeli yavru hünkariyi elimden çıkardım.şu anda hem uçurup hemde damızlık amaçlı bir takım gövde ,üç takımda kanat işlemeli hünkari bıraktım.hünkari beslemek zevkli bir uğraş tavsiye ederim.polllat' Alıntı:maaşallah döneklerin güzelmiş.Ayrıca hünkarin çok hoşuma gitti.Bu aralar güzel bi dişi bulursam bende alıcam inşallah...
saygılar...