Paçalı Yabani/Yaboz/Yabük Olur mu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yunus_Pasam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oksksis ksks
Meslek
Sdgergerger
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bugün bahçemdeki kuşlarımın üstündeki ağaca paçalı yavru çakmaklı düştü arapa yakın rengde birşeydi. Gaga ve göz tipi tamamen yabaniyi anımsattı. Kanat seside hiç yoktu. Ama kuş paçalıydı yani. bilmiyorum dengeyi kaybedim benim ağacamı kendini attı ne yaptı hiç anlamadım bian ağaçtan çakılma sesi geldi. Buna göre paçalı yabaniler oluyor mu ? Yoksa o kuş kaçakmıydı ? Kuşu yakalayamadımda :) Yakalasaydım ağaçtan düşerdim. :) Kafam Karıştı Paçalı Yabani Olur mu ?

Ha Birde Bizim Burda Çok Garip Birşey Var. Yabani İle Açık Renk Paçalı Öntepe çakmaklı var ve bunlar eş. Hayatım boyunca hiç böyle birşey görmemiştim. Yabani ile Mardin'in Eş Olması Acaba Bunların Yavrusu Ne Çıkar ? Cidden Merak Ediyorum. Akşam Olsun Bu Yabani İle Çakmaklıyı Yakalıcam. Tavan Arası Yerleşmişler :) Çakmaklıyı'da Yabaniyi'de alıcam Zaten Çakmaklı Dişi. Hep Kuşlarımın Arasına Konuyor Ama Yakalayamiyorum Hemen Fırlıyor. Bu Yabani İle Öntepe Çakmaklının Yavrusu Tahminen Yani Ne Çıkar ? Çok Garip Ya :P

Bütün güvercinler birbirleriyle eşleşirler. Özellikle kaybolan kuşlar malesef yabani kuşların arasına karışıp zamanla türü bozuk kuşları oluştururlar. Benim size tek önerim kesinlikle ama kesinlikle yabani kuşu kafesinize sokmayı bırakın yemlerken bile kuşlarınıza yaklaştırmayın.

Ben gelen yabaninin agiz etrafina bakiyorum eger yavruya bakiyorsa kusa birsy yapmiyorum. Ama kusmuyorsa hemen kovuyorum. Ya yem yiyip gitse hadi neyse hayvan yem yerken yerdeki tum yemleri makina gibi yiyor yerkende yavruya vuruyor buyuzden pek karsiyim yani. Ha birde elimde 2 adet yabani yumurtasi var napiyim ya bunlari . issizler yeremi ne yumurtlamislar aldigim sardim birguzel beze sonra posete sardim gunesin tumgun baktigi yere koydum. Bbenim kuslar bakmiyor yumurtalara. Ne yapim bu yumurtalari ? Nedense bendede yabani besleme hevesi var (:

Geri