Paçasız dönek.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
bu kuşlar sizin değil sanırım gökay bey.siz bango bakıyordunuz .ama dönekler çok muhteşem.bende de var bir takım dönekçi bi arkadaşıma verdim uçurması için ama kuşlar 10 numara
saygılar

BATILI' Alıntı:
bu kuşlar sizin değil sanırım gökay bey.siz bango bakıyordunuz .ama dönekler çok muhteşem.bende de var bir takım dönekçi bi arkadaşıma verdim uçurması için ama kuşlar 10 numara
saygılar
Kuşlar kendisinin sanırım. Birinci resimde en sol tarafta balkonun taşları gözüküyor. Kırmızı mavi gibi olan taşlar yanılıyormuyum Gökay bey :tamam:
Bu arada maşallah fiziği ve kostümü çok güzel döneğin.

Hüseyin bey, sizdende bir şey kaçmıyor, hayrettin beyi nasıl ikna edeceğimi düşünürken, cevabı siz verdiniz.Bir dönem dönek vardı kümesimde, şu an bu kuşlar bende değil, resimler elimdeydi foruma katkı olsun dedim.

COK GUZELMIS DONEGINIZ COK SEVERIM BOYLE 45 NUMARA PABUC GIBI DONEKLERI BENIM ICIN DONEK DEDIMMI PACASIZ OLUR ZATEN

GÖKAY KARDEŞİM MAŞALLAH KUŞUNDA GERÇEKTEN GÜZELMİŞ ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN HASTALIKSIZ SAĞLIKLI GÜNLERDE BOL YAVRU ALMAN VE YETİŞTİRMEN DİLEKLERİMLE İYİ PAYLAŞIMLAR DİLERİM
SELAMLAR SEVGİLER

Geri