Paçasız miski

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
aynı miskiye benziyorlar ama değiller tabiki.
Bu kuşlar hakkında bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilirmi?bir arap sitesinden aldım resimleri.
"Nuremberg larks" demişler kuşlar için.

miskimsioj4.png

assare1.png

asasgi5.png

abi kuşları daha ne hale sokacaklar merak ediyom...iyi kırmaya devam etsinler bu şekilde...

Bu kuşta cinperi türü sanırım. Yada çorum taklacısı.

Cin periyede benziyor hakikaten,ne bilryim sanki çakmaklıyla cinperiyi kırmışlar.Gerçekten tuhaf bir kuş.Sanırım yeni çıkmış ırklardan biri.

bu kuşu ülkemizdeki miskiciler görmesin arabistan falan demezler getirtirler ve daha kınalı miski çıkartmak için kullanırlar.ama bu taklacı değil diyeceksiniz.onlar için önemli olan sarısı güzel olan miski olsun yeter çünkü o iyi para ediyor.

basoglanh' Alıntı:
Bu kuşta cinperi türü sanırım. Yada çorum taklacısı.

hüseyin abi bunun çorum olma ihtimali yok çünkü çorum kuşu beyazdır.tabi sonradan kırıldı ve alaları çıkmaya başladı.

arkadaşlar selam öncelikle bu kuşa paçasız posta yazmış arkadaşımız gayet doğal ama bu kuşlar farklı bir ırktır anavatanı holladadır ve hollanda postasıdır.bende 1 çift mevcuttur kuşlarda ki dizayn o kadar güzelki bakanın gözleri takılıyo 2007 de hollandadan hediye gelmişti yani kuşlar ne cinperi ne çoru kırığı farklı bir ırk bilginiz olsun.SAYGILAR HATAMIZ OLMUŞSA AFFOLA.

miskici 57' Alıntı:
arkadaşlar selam öncelikle bu kuşa paçasız posta yazmış arkadaşımız gayet doğal ama bu kuşlar farklı bir ırktır anavatanı holladadır ve hollanda postasıdır.bende 1 çift mevcuttur kuşlarda ki dizayn o kadar güzelki bakanın gözleri takılıyo 2007 de hollandadan hediye gelmişti yani kuşlar ne cinperi ne çoru kırığı farklı bir ırk bilginiz olsun.SAYGILAR HATAMIZ OLMUŞSA AFFOLA.

Selamlar bilgiler için teşekkürler. Sizdekilerin resimlerini paylaşırmısınız acaba..

arkadaşlar kuşların resimlerini ekleyemedim yardımcı olursanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER.

S.A Arkadaslar...

Ömer kardesim cok sagol zaten böyle ilginc resimleri ve videolari ya sen buluyon yada hüseyin bari buldugunuz yerle irtibata gecinde edinelim bunlardan.

Paylasim icin sagol.

Sayin Mahmut ASLAN eger elinizde yeterince varsa bunlardan satmayi düsünürseniz uygun fiyata,almak isterim paylasimlarinizida ayrica merakla bekliyoruz,cünkü ben sahsen ilk defa görüyorumda.

ALLAHA EMANET OLUN...

[bgcolor=]arkadaslar nette dolasırken bende bu kusları buldum hollanda posatası olarak gecıo

resım koyan arkadas sattgını yazmıs ama bılmıorum tabı ılgılenenler ıcın resmın altındakı telefon numarasını verıyorum

05324073229
[/bgcolor]

CIMG2521.JPG

arkadaşlar resimleri paylaşmak istiyorum ama beceremedim yardım lütfen.kavacıktan mahmut

arkadaşlar yukardaki resimler bana aittir aynı zamanda bunların sabunileride var orjinal markalı cinperiler,alman yarış postaları ve amerikan postalarım var resimlerini ekleyemedim siteye yardımcı olursanız kısa zamanda paylaşırım sizinle irtibat tel:0532 407 32 29.0555 509 15 32 kavacıklı mahmut.SAYGILAR.

miskici57' Alıntı:
arkadaşlar yukardaki resimler bana aittir aynı zamanda bunların sabunileride var orjinal markalı cinperiler,alman yarış postaları ve amerikan postalarım var resimlerini ekleyemedim siteye yardımcı olursanız kısa zamanda paylaşırım sizinle irtibat tel:0532 407 32 29.0555 509 15 32 kavacıklı mahmut.SAYGILAR.

Resim ekleme videolu anlatımın için viewtopic.php?f=80&t=1133

Resim eklem resimli anltım için viewtopic.php?f=80&t=448

buyrun arkadaşlar elimdekilerden bir kaçının fotolarını gönderdim iyi seyirler.mahmut arslan

miskici57' Alıntı:

Bu resimdekiler cinperi değilmi?

evet onlar cinperihüseyin.

miskici57' Alıntı:

işte bunlar paçasız miski hüseyin.
:heyo: :hhh:

demek türkiye dede var bunlardan ama bizlerin haberi yok.
sayın miskici bu kuşları bizlere biraz tanıtabilirmisiniz?

öncelikle selam arkadaşlar arkadaşlar bu kuşlar başlı başına bir ırktır ve yüksek uçucudurlar anavatanı hollandadır avrupa birliği ülkelerinde serbest dolaşım başladıktan sonra almanyada geçen sene fuarda görücüye çıkmıştır.ben aynı anda dernekçiyim kuşları 2005ten beri takip ediyorum türkiyede heryeri geziyorum kimsede yok ayrıca gönderdiğim cinperilerin bunlarla alakası yoktur kökeni yugoslavyadır boyları renkleri türkiyedeki cin perilerden çok farklıdır.bu hollanda postalarını getirtmek için bayağı uğraş gerekiyo aşı karneleri ve gümrük ücreti 200 avroyu buluyo kuş fiyatı hariç.inanın arkadaşlar meraklıyız ya ne yöntemler denedim yumurtalarını istedim krem kutularının içinde geldi ama çıkmadı velasılı kelam meraklıyız.arkadaşlar sizleri aydınlatabildiysem ne mutlu hatamız varsa affola. satın almak isteyen arkadaşlar için irtibat no 0532 407 32 29.0555 509 15 32

arkaadaşlar bu kuşlardan uçurmanızı tavsiye ederim harikalar ya.saygılar

s.a mükemmel kostümlü kuşlar evet cinperi bunlar .performansları hakkında bilgim yok

slm özür hollanda postasıymış yukarıdaki cinperiler için yazmıştım postaları sonradan gördüm sanırım.iki cinsde çok güzel teşekkürler

senin kuşların cinperi arkadasım satıyorsan alırım onları yada takas yaparım

Geri