paçasız taklacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kazimsu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
akın
Meslek
fer
İlgi Alanı
Selamlar bugün kümesime beyaz paçasız bir kus geldi,cok iyi ucuyor ve takla atıyor.Cinsinden emin olamadım ama çorum ırkı olabilir.Beyaz ince gagalı hiç paça yok.Değerli bir kusmudur ? değilse bakıcı yapmam uygun olurmu ? eğer değerliyse kendi cinsinden es bulmam zor beyaz paçalı bi taklacıyla es yapsam yavrularda oyun cıkarmı yine.

Merhaba,

ben yerinizde olsam mezatlara giderim orda anlayan birisi çıkar daha güzel bilgi edinmiş olursun.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

YAPABİLİRSEN BİR RESMİNİ YÜKLEYEBİLİRSEN BÜYÜKLERİNDEN TECRÜBELİLERDEN DAHA AYDINLATICI BİLGİLER ALABİLİRSİN AKIN KARDESİM GÜLE GÜLE BESLE

Cevaplarınız için cok tesekkür ederim
diger-taklacilar-corum-taklambac-vb/corum-ciplagi-resimleri-t5465.html

Bu linkteki beyazların aynısıdır,gaga göz ayak herseyi aynı.Değerli bir kusmudur bakıcımı kalsın karar veremedim.Ayağında halkaları var büyük ihtimalle kaçmıs.Geldiğinde cok actı ve yorgundu

çorum çıplağıdır büyük ihtimal..

peki beyaz bir mardinle eş yapsam yavrularda oyun olurmu ? cünkü aynı cins bulmam zor yoksa bakıcı olarak kalıcak

bu dişimi erkek mi ve damarı saglam oyunlu bir kışla eş yaparsan yavrularıda sökersen olur

kuş dişidir.Bu hafta beyaz bi taklacı bulucam bakalım umarım güzell yavruları olur.görüntüleri hiç önemli değil artık yeterki ucsun oynasınlar

Geri