PACASIZ TİPPLER GÜVERCİNLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pigeon9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

pigeon9

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ersinn
Meslek
elektrik teknisyeni
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
BİR CİFTTEN ÜRETTİĞİM TİPPLER GÜVERCİNLERİM...SİZ BU FOTOGRAFLARA BAKIP ZEVK YAPARKEN BEN BU ZEVKİ HER AKŞAM YAŞAYACAGIM......:) SAYGILAR

Ekli dosyalar

• yepyeni (16).webp
    yepyeni (16).webp
    297.6 KB · Görüntüleme: 2,088
  • yepyeni (12).webp
    yepyeni (12).webp
    153.6 KB · Görüntüleme: 2,100
  • yepyeni (13).webp
    yepyeni (13).webp
    288.7 KB · Görüntüleme: 2,080
maşallah. güzeller. allah bol yavru aldırsın.

Bol yavrulu sezonlar dilerim kuşların maaşallahı var..

gagaları biraz daha kısa oluyor sanırım tiplerin

maşallaah ama anlatıldıkları gibi seninkilerde bulut oluyomu uçusları nasıl ne kadar kalyolar havada:D

İYİ DİLEKLERİNİZ İCİN TEŞEKKÜRLER
muygun EMİNİM KUŞLARI ELİNE ALSAN FİKRİN DEĞİŞİR...GAGALARI SİYAH VE ORTA GAGADIR
bnmilan BEN TİPPLERİ GENELDE CABUK İNSİNLER DİYE AC UCURUYORUM AMA KARINLARI TOKKEN DAHA İYİ VERİM ALINABİLİR...BEN SADECE KAPIYI ACARIM ONLAR DISARI FIRLAR BENDE KÖŞEYE GECER OTURURUM

Akadaşım bu kuşlar tipler değil.budapeşte kuşları.senelerdir bu kuşlar hakkında yardımcı olmaya calıştım.yeni yetiştirici arkadaşlara örnek olması amacıyla bilgilendiriyorum.biraz daha ince araştırma yapıldığında aradaki farkı anlayabilirsiniz.

HAKLISIN.....BEN ÜLKEMİZDE GENEL OLARAK TİPPLER DENDİGİ İÇİN ÖYLE YAZDIM...KUŞLAR RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SEN İSTERSEN AHMET DE İSTERSEN MEHMET DE......SAYGILAR...

izmir pazarında görüp sormuştum sahibine bunların cinsi ne diye tip demişti beyaz sadece kafaları gökçil,kırmızıçil ve sarıçil desenlileri vardı onlarla karşılaştırınca gaga uzun gibi dedim ama fotoda yanıltıyo olabilir.güle güle besle çok iyi bakıcılarmış doğrumu

ben gaffur diyeyim o zaman. gaffur kuşu yada haydar yüksek uçucuları nasıl?

SELAM
muygun EVET COK İYİ BAKICILAR NİSAN AYINDAN BERİ BİR CİFTTEN 10 TANE OLDUKLARINA GÖRE GERİSİNİ SEN DÜŞÜN.ŞU ANDA DA 2 ÇİGTİN ALTINDA YAVRU YUMURTA VAR..
loutremonty SANA SERBEST...EĞER İSTERSEN BİR TANESİNE SENİN İSMİNİ DE VERİRİM

Tip olmadığı kesin, tip diye anılan kuşların bir çoğunluğu zaten '' BUDAPEŞTE '' ama sonuçta yüksek uçucu olarak adlandırılan bir ırk.
Budapeşte performans olarak normal tipten daha düşük, ama görsellik olarak çok daha üstün bir kuş. %80 Tip ırkıdır. Tipler ve başka ırkların karışımı ile meydana gelmiş bir kuştur. Uzun zamandır araştırıyorum, ama '' BUDAPEŞTE '' diyen arkadaşlar sonuna kadar haklıdır.

ERSİNİM emegine ve gönlüne sağlık,doyasıya keyfini sürmen dileği ile.

SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

Geri