lord
Üye
- Ad Soyad
- hüseyin
- Meslek
- eletronik
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
ACABA PAL NE DEMEK BİLGİSİ OLAN SÖYLEYEBİLİR Mİ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt sayın özkurt dediğiniz şey olabilir bence çalışmalara başlayın....Ömer ÖZKURT' Alıntı:bende kakao,çikolata rengi taklacıya deniyor diye biliyordum.
yörelerde neler varmış hiç duymadığım şeyleri duydum.
Buna en kısa sürede bir çözüm bulmamız lazım böyle olmaz.
Bir güvercin sözlüğü yapıp yani cinslere ortak kullanım isimleri verip tescilletmemiz lazım.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:bende kakao,çikolata rengi taklacıya deniyor diye biliyordum.
Bir güvercin sözlüğü yapıp yani cinslere ortak kullanım isimleri verip tescilletmemiz lazım.
ahmet kara' Alıntı:Ömer ÖZKURT' Alıntı:bende kakao,çikolata rengi taklacıya deniyor diye biliyordum.
herkese selamlar sizin dediğinize katılmamak mümkün değil canı gönülden katılıyorum sözlerinize ama bilmiyorum bizim bir fedarasyonumuz varmı??????
kanarya ve kafes kuşları fedarasyonu var adamlar süper çalışma halinda 3 ayda bir dergi çıkartıyorlar derginin için de her türlü bilgi her türlü kanarya ırkını tanıtıyor dünyada ırklar aynı
bu şekilde bir organizasyonlar yapılıyorda bizim bir bilgimiz yokmu yada bu şekilde organizasyonlar yapılmadımı bu zamana kadar.
benim görüşüme göre bu şekilde birileri bu işi yönlendirmeli vasıfsız kuş beslenmez ve ırkı ırka eş atılır ırklar karışmaz dengeler bozulmaz.
bu konuyu topik olrak açalım her yerde bir netice bağlanır belki
ruzgar' Alıntı:
slm arkadaslar pal rengine uygun bir kus rengine iyi dikkat ederseniz bu kusun ustundeki renkler cok uyumlu
bu kusun rengini anlatmak munkun degil sanki donuk mavinin ustune sihah kaplanmis gibi yada siyahin ustune
degisik bir kizillik var gibi duruyo pal bir renktir mat renklerin birbirleriyle karismasi sonucu ortaya cikar
daha cok incelendiginde ustunde cok degisik renkler varmis gibi bilmiyorum anlatmak zor gunumuzde bu renk
kuslar talep gormedigi icin yok olmuslardir sonucta mavi ile siyahin karisimindan pal dedigimiz renk cikiyo
bu kus renk bakimindan her seyiyle bence bir paldir
Bu kusda bir pal mavi bas mavi kuyruk kuslardan cikan bu resimdeki kuslarada pal denir yada capar
SAYGILAR
SEVGILER
izmir dede rùzgar arkadasimin dedigi ve gosterdigi gibidir ikinci fotografdakinede pal veya mavi sazli diye hitap ediliyorahmet kara' Alıntı:ruzgar' Alıntı:
slm arkadaslar pal rengine uygun bir kus rengine iyi dikkat ederseniz bu kusun ustundeki renkler cok uyumlu
bu kusun rengini anlatmak munkun degil sanki donuk mavinin ustune sihah kaplanmis gibi yada siyahin ustune
degisik bir kizillik var gibi duruyo pal bir renktir mat renklerin birbirleriyle karismasi sonucu ortaya cikar
daha cok incelendiginde ustunde cok degisik renkler varmis gibi bilmiyorum anlatmak zor gunumuzde bu renk
kuslar talep gormedigi icin yok olmuslardir sonucta mavi ile siyahin karisimindan pal dedigimiz renk cikiyo
bu kus renk bakimindan her seyiyle bence bir paldir
Bu kusda bir pal mavi bas mavi kuyruk kuslardan cikan bu resimdeki kuslarada pal denir yada capar
SAYGILAR
SEVGILER
s.aleyküm normalde arap beyza nasıl bir sabir renk kuşu ise satnadart olduğu gibi pal rengide standarttır bu resimlerdeki kuşlar pal değimiz kuşula lakası hiç yoktur pal rengi çok farklı bir renktir bildiğim kadarıylada şu an pal rengi çok nadir bir tür olarak kalmıştır. saygılar.