pal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rey2466
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

rey2466

Üye
Siteyi ziyaret et
İlgi Alanı
14 veya 16 kuyruk çukulata akkuyruk 2 veya 3 çift pal arıyorum.tek erkek te olabilir2 veya 3 tane.zeytini akkuyruk değil çukulata olacak beli gri olmayacak.yediğimiz çukulata rengindeolacak.yardımcı olursanız [email protected].0533 341 36 37erdal ist.SElamlar sevgiler

Selamlar,aradığınız kuşun ırkınıda tam olarak belirtebilirseniz,mesajınıza daha çabuk ve sağlıklı yanıtlar alabilirisniz.
Pal,benim bildiğim kadarıyla bir renk çeşitidir,kimi yetiştiriciler bu renk tonuna şerabi diyede isimlendirmektedirler.

Kayseri'de o renge tahinli denir. 14 ve 16 kuyruk nadir rastlanılan bir olaydır. Ama olmaz demiyorum. Mesela benim beyazlar onyedi kuyruktur. O renk kuşları ben de çok severim. Umarım bulursunuz..

çakalakkuyruk bursalar gibi ama renk çukulata akkuyruk olacak.yardımcı olanlar olursa sevinirim.Selamlar sevgiler

gökhan @k' Alıntı:
Selamlar,aradığınız kuşun ırkınıda tam olarak belirtebilirseniz,mesajınıza daha çabuk ve sağlıklı yanıtlar alabilirisniz.
Pal,benim bildiğim kadarıyla bir renk çeşitidir,kimi yetiştiriciler bu renk tonuna şerabi diyede isimlendirmektedirler.

Ewt bende bursalıyım ve bizim burdada pal bi renk çeşitidir ve çoğu kuşçu şerabi der pal nedir deyince......

Bursalı Kral Kuşçu...

Yaklaşık 25 sene önce bursada bir dişi bulup almıştım.Eminim şimdi de bursada o kuşlardan vardır.Bendeki kuşların resimlerini müsait bir zamanda siteye ekleyebilirsem sanırım daha iyi anlaşılır.Yediğimiz çukulata renginde 14 veya 16 kuyruk kuyruküstü olmayan kuşlar benim aradıklarım.Çukulata akkuyruk.Herkese teşekkür ederim.Selamlar sevgiler

Hoca' Alıntı:
Kayseri'de o renge tahinli denir. 14 ve 16 kuyruk nadir rastlanılan bir olaydır. Ama olmaz demiyorum. Mesela benim beyazlar onyedi kuyruktur. O renk kuşları ben de çok severim. Umarım bulursunuz..

Selamlar...

Hayrettin Bey, bahsettiğiniz 17 kuyruklu beyazlar taklacı sanırım. Münkünse resimlerini sitede yayınlar mısınız? Ayrıca Kayseri'ye arasıra gelen bir Sivas'lı olarak sizinle tanışmayı isterim kabul ederseniz. Bende her zaman beklerim Sivas'a...

Evet beyazlar taklacı. Ancak beyazları teklif edilen çok yüksek bir meblağ karşılığı satmak zorunda kaldım. Şu an beyaz değil ama başka renklerde yine 16 kuyruklu güvercinlerim var. Beyazlardan beklediğim performansı alamamıştım. Satma nedenim biraz da buydu.
Kayseriye ne zaman gelirseniz beklerim. Ben de tanışmaktan memnuniyet duyarım.

Arkadaşlar hala aradığım kuşları bulamadım.Lütfen yardımcı olun.Selamlar sevgiler

S.A arkadasim.

Sana zahmet foto koyarsan belki daha etkin olur.Ben ilk defa böyle bir cins duyuyorum 22 senelik kusculuk hayatimda,ama yöreden yöreye degisiklik olabilir renklerde.

kardes bursada cok 14 ve 16 kuyruk pacalı selanik bursada macır derler benim kümesimde bircif var ama satmam selanikte az raslanır

Geri