PANTEX PİGEON TYSON TABLET

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samedovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

samedovic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Samet Samet
Meslek
Mühendis
İlgi Alanı
Tüm güvercin severlerin Kurban Bayramı mübarek olsun.

Arkadaşlar 3-4 kuşumda kıhlama balgam ve burunda sarı sümüğe benzer akıntı var. Daha önce bu şekilde kıhlama olan bir kuşuma bi abimin tavsiyesiyle Pantex Pigeon tablette verdim 3-4 içinde düzeldi. Bu hastalık başka kuşlarımda baş gösterdi ancak ilaç bitti ve temin etmekte sorun yaşıyorum.

Pantex Pigeon Tyson tablet ilaçtan İstanbul Esenler, Bağcılar civarında temin edebileceğim bir yerler varmıdır?
Bilen ustaların, arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

--- message by moderator ---
Dikkat!
İlaçları sahtekarlıklara önlem olarak eczanelerden veya resmi veteriner ilacı satan yerlerden temin ediniz (orijinal olduğundan, üzerinde etken maddelerinin belirtildiğinden ve doğrudan resmi üretici firmadan tedarik edildiğinden, emin olmadığınız ürünleri kullanmayınız!). Bunları ihlal eden mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz! İmkan varsa kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekimden yardım alınız.

Canım kardeşim geçmiş olsun Edirnekapı kuş pazarı bayramın 1.2.3.4.gününde açık veyahut Bayrampaşa Emniyetinin yanında Gamet var İst.Posta.Dermeğinin yanı otogara 200 metre orada bulabilirsin selamlar.

Sağolasın Ahmet Abi.
Gameti aradım yokmuş. Şimdi çıkıp edirnekapıya gidicem kuş pazarının açık olduğunu bilmiyodum inşallah bulurum çok teşekkür ederim

Canım kardeşim madem Edirne kapıya gidiyorsun bulamazsan Çarşamba son durakta Muammer var onada uğra Edirnekapıdan 500 metre kadar yürüyeceksin selamlar.

Abi gittim ama yetişemedim ilaç satan kişiye ulaştım telefon vasıtasıyla yarında pazarda olacakmış yarın tekrar gidicem

Kardeşim istediğin ilaçları bulamıyorsan,eczaneden monodoks al ...
Uyarı!
Dozu çok iyi araştırmalı veya kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekime danışmalısınız. Yanlış ilaç, sakıncalı ürün veya yanlış tedavi önerilerinde bulunmayınız. Tekrarlanmasın! Ürünlerin açıklamalarını mutlaka okuyunuz. Bu gibi sakıncalı mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

bu ilacı bulamazsan eczane den tetra 250 alıp...
Uyarı!
Uygunsuz dozajlar içeren öneri silinmiştir! Dozu çok iyi araştırmalı veya kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekime danışmalısınız. Yanlış ilaç, sakıncalı ürün veya yanlış tedavi önerilerinde bulunmayınız. Tekrarlanmasın! Ürünlerin açıklamalarını mutlaka okuyunuz. Bu gibi sakıncalı mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

Yardımlarınız için teşekkür ederim edirnekapı kuş pazarında ilaç satan abimizden Gambazin Toz aldım bir Gambakokzid aldım 6 gün 1 lt suya karıştırıp kullanıcam 2 gündür kullanıyorum inşallah bir düzelme gözlemlerim.

Baştaki anlattığın şikayetlerle aldığın son ilaçların fayda edeceğini sanmıyorum.Her ne kadar recetesinde acıklama yazsada kullandığım denediğim ilaçlardır.Bu ilaçları suluğa değilde kuşun direk azına sırınga karışımı su ile versen daha iyi tedavi eder.Yem olarak a darı yı fazla kullanma balgamın en cok sebebidir, bugday agırlıklı olsun yeminiz.Kümes şartlarıda önemli eğer kuşunuzda duzelme olup tekrar hastalanma oluyorsa gözden gecirin.

Gambazin Toz
Soğuk algınlığı, solunum yolları enfeksiyonları ve mykoplasma için kullanılan vitamin ve antibiyotik destekli toz formunda yem katkısıdır. Kullanımı 1 Ölçü kabı 5 g toz 2 lt suya 1 poşet 25 gr toz 10 lt suya katılır.

Gambakokzid
Gambakokzid 25 gr poşet : Tedavilerde ve yeme düşmüş yavru kuşları hastalıklara karşı korunmasında kullanılır .
( Trichomoniasis Coccidiosis ) çiçek yaraları, mantar, pamukçuk , kursak iltihabı, kursak şişginliği, sindirim bozukluğu ve bakteriyel ishallerde etkili bir ilaçtır.
KULLANIMI: 1lt suya bir çaykaşığı 3-4gün

Size balgam için tavsiye edeceğim ilaç Doksisiklin etken maddeli olan , ornimix toz ,bulabilirsen medox veya insanlar için eczanelerde satılan monodoks kapsul, kapsulun dörtte bir tozunu şırıngayla sulandırarak ver.1 gunde etkileri görülecektir.

Uyarı!
Dozu çok iyi araştırmalı veya kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekime danışmalısınız. Yanlış ilaç, sakıncalı ürün veya yanlış tedavi önerilerinde bulunmayınız. Tekrarlanmasın! Ürünlerin açıklamalarını mutlaka okuyunuz. Bu gibi sakıncalı mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

Geri