Papağanımda halsizlik ve kahverengi dışkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boz34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

boz34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre boz
Meslek
teknisyen
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi papağanım halsiz çok yem yiyor fakat her hangi bir değişiklik yok ayrıca iyice zayıfladı iç parazit ilacı kullandım geçmedi İlacın adı ( kontil ) şuan kuş uçamıyor. yardımlarınızı bekliyorum iyi forumları.

Canım kardeşim kurt ilacını kullanmışın iyi yapmışşın resimdeki dışkı normal yamamışsın küme halinde şerit gibi küme halinde vgıl vıgıl kurt döktümü eğer döktü ise vitemin tüklemesi yapman lazım yazdıklarımdan bir suluğuna süpervit,Avit -K ,Berovit -B ,E _Sevil ,E-Selenyum veya sanasol şurup bunlardan hangişini bulabilirsen 4-5 damla suluğuna damlat içinede iki kibrit çöpü başı büyüklüğünde sodyum bi karbonat karıştır bir hafta sonra düzelir selamlar.

Gencoahmet abi türker abiden az önce zimax + ercefuryl + ateş düşürücü + Sanasol ilaç tavsiyesi aldım şuan papağana verdim içtiğinide gördüm inşallah düzelir beklemedeyim :(

AHMET AĞABEYİMİN ..ÖNERİSİNİ 7 .GÜN DEN SONRA ÖNERİRİM ...SEVGİLERİMLE..SLM OLSUN .
BURSA
TÜRKER ÖDEN

Canım kardeşim Sayın Türker Öden in önerisini uygula benim dediğim vitamin yüklemesini daha sonra devam et selamlar .

Geri