paralı bango ( yerli hünkari) dişi lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan msyilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

msyilmaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MUSTAFA YILMAZ
Meslek
ÖĞRETMEN
İlgi Alanı
Diğer
herkese selam, fotoğrafta görülen veya eş değer renklerde tek dişi lazım. ( fotoğraf alıntıdır)Yardımcı olacak arkadaş olursa çok sevinirim. Gönderim Adana ya olacak onu da belirteyim. Lütfen elinde olan veya bulabilecek olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. sevgi ve saygılarımı sunuyorum..

Ekli dosyalar

• 11-yerli-hunkari-parali-bango.webp
    11-yerli-hunkari-parali-bango.webp
    73.6 KB · Görüntüleme: 2,658
Canım kardeşim gayri ihtiyari paralı kelimesine takılıp baktım İstanbul Edirnekapı kuş pazarına devamlı gidiyorum pazar günlerimin 2 saati orada geçiyor pullu gibi mavi sarı kırmızı gibi arasıra gözüme çarpıyor alması bir şey değil de üç beş gün bakması da sorun değil istanbulda fiyatı 40-60 tl bu kuşu adanaya nasıl gönderebiliriz benim için bu sorun olur anlatabildim mi hocam yoksa yazın yardımcı olayım selamlar . E postamada yazabilirsiniz.

ya paralı derken "fiyat-ücret" anlamında söylemedim. bazı bölgelerde kuşlara değişik isimler verildiği için böyle yazdım. herhalde bursa ve yöresinde kuyruk uçlarındaki beyazlıktan dolayı böyle isimlendiriliyorlar. ilginiz için teşekkür ederim evet istanbuldan adana ya zor biraz.yine de sağolun

msyilmaz' Alıntı:
ya paralı derken "fiyat-ücret" anlamında söylemedim. bazı bölgelerde kuşlara değişik isimler verildiği için böyle yazdım. herhalde bursa ve yöresinde kuyruk uçlarındaki beyazlıktan dolayı böyle isimlendiriliyorlar. ilginiz için teşekkür ederim evet istanbuldan adana ya zor biraz.yine de sağolun
kuyruklarından dolayı Kocaeli de de paralı bango diyorduk hünkarilere ...

Bu Hafta Adana Pazarındaydım Gösterdiğinin Aynısı Vardı Fiyatıda 30 Dedi Çok Diyorsun Dedim Almamıştım.Bu Hafta Gidin isterseniz Bir Bakın

bahsettiğinizi ben aldım işte :) bu ırkı beğendiğim için fazla demedim aldım. erkek diye verdi ama

Geri