PAŞALIDAN KIRMIZI BASKALAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezgin 1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

sezgin 1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sezgin SAVUR
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Arkadaşlar Musatafa Kemalpaşa ilçemizin nadide kuşlarından olan kırmızı baskalarım sizlerle.Yorumlarınızı bekliyorum.Maşallah demeyi unutmayın.Herkese saygılar...

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 093.jpg
    kuşlarımmm 093.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 1,911
  • kuşlarımmm 128.webp
    kuşlarımmm 128.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,927
  • kuşlarımmm 110.jpg
    kuşlarımmm 110.jpg
    4.2 MB · Görüntüleme: 1,991
[No message]

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 125.webp
    kuşlarımmm 125.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 2,035
  • kuşlarımmm 127.webp
    kuşlarımmm 127.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 2,034
  • kuşlarımmm 122.webp
    kuşlarımmm 122.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,996
[No message]

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 012.webp
    kuşlarımmm 012.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 2,036
  • kuşlarımmm 007.webp
    kuşlarımmm 007.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,998
  • kuşlarımmm 011.webp
    kuşlarımmm 011.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 2,015
[No message]

Ekli dosyalar

[No message]

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 029.webp
    kuşlarımmm 029.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 2,008
  • kuşlarımmm 018.webp
    kuşlarımmm 018.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 2,001
  • kuşlarımmm 117.jpg
    kuşlarımmm 117.jpg
    4.2 MB · Görüntüleme: 1,949
[No message]

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 023.webp
    kuşlarımmm 023.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 1,993
  • kuşlarımmm 123.webp
    kuşlarımmm 123.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 2,026
  • kuşlarımmm 014.webp
    kuşlarımmm 014.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 2,023
MAŞALLAH

kırmızı baskaların gercekten güzelmiş abi tüyleri kadar ömürleri olsun bendede var bi çift baqalım alındaki yawruları beqliyoruz esen kal
SrKnBnCk.

Maşallah kuşların renkleri çok güzelmiş sağlıklı bol yavrular işallah

MAŞAALLAH gerçekten süperler ustaya hayırlarını gör hayırlı besle kardeşim

Re: MAŞALLAH

serkan boncuk' Alıntı:
kırmızı baskaların gercekten güzelmiş abi tüyleri kadar ömürleri olsun bendede var bi çift baqalım alındaki yawruları beqliyoruz esen kal
SrKnBnCk.

Sağol kardeşim allah hepimize daha iyilerini nasip netsin, uzun ömürler versin.Umarım kırmızıların altından beklediğin gibi yavrular gelir.Kırmızı baska çok zor uyan bir kuştur.Kesmeyi, paçayı yaptım dersin rengi bozulur.Rengi yaparsın paça, kafa kesmesi bozulur.Uzun yıllar uğraş gerektirir.Bende yaklaşık 50 tane kırmızı baskam var 15 yılldır uğraşıyorum.Saygılar...

eklenecek

yusuferen' Alıntı:
Maşallah kuşların renkleri çok güzelmiş sağlıklı bol yavrular işallah

İyi dileklerin için sağol arkadaşım.Hepimize sağlıklı bol yavrulu sezonlar.Saygılar...

Sezginim GuzeLe GuzeL Demek Bana Yakışir maşallah arkadaşım allah kuşlarına can pekliği versin.Saygılar Ayhan ....

Merhaba sezgin, maşallah kuşlarının tüylerinden nur akıyor, renk tonlarını cok begendim, temiz olmalarida ozenle bakildigini gosteriyor, ayrica su Kara baskalarındanda paylassanda bizlerle gozumuz gonlumuz acilsa.

mertcanbrs' Alıntı:
Sezginim GuzeLe GuzeL Demek Bana Yakışir maşallah arkadaşım allah kuşlarına can pekliği versin.Saygılar Ayhan ....

SAĞOL AYHANIM ALLAH HEPİMİZİN KUŞLARINA CAN PEKLİĞİ, DAHA GÜZELLERİNİ VERSİN.SAYGILAR..

SerdarBRS' Alıntı:
Merhaba sezgin, maşallah kuşlarının tüylerinden nur akıyor, renk tonlarını cok begendim, temiz olmalarida ozenle bakildigini gosteriyor, ayrica su Kara baskalarındanda paylassanda bizlerle gozumuz gonlumuz acilsa.

Kuşlarımı beğendiniz için sağolun.Tüm kuşlarımın fotolarını çektim, çok yakında hepsini paylaşıcam.saygılar SEZGİN

bu sefer kuşların çok güzel geçen çektıgın resimlerle bu resimler arası çok var bu kuşların on numara geçen yazdıgım mesajlarda yanlış anlama olmuş oda fotoraf cekımınden

tel kuyruk' Alıntı:
bu sefer kuşların çok güzel geçen çektıgın resimlerle bu resimler arası çok var bu kuşların on numara geçen yazdıgım mesajlarda yanlış anlama olmuş oda fotoraf cekımınden

yorumlar benim için gerçekten çok önemli.Herkesin kuşu kendine çok güzel gelir ama bunu karşıdaki yorumunu yapmalı.Herkes daha iyi ve daha iyi nasıl yaparım onu bulmalı.Herkesin görüşüne saygı duyarım.Ben kelebek kuşuna 25 senemi vermişim.Şu an 300 kadar kelebeğim var ve son nokta olduğunu düşünüyorum.Bir çok kuşumu Mustafa Kemalpaşa 2010 güvercin güzellik yarışmasına hazırlıyorum, allah sağlık verirse onları ordada sergilicem.Tüm kelebekçi arkadaşlara sevgilerimi, saygılarımı sunarım.

abi acaba bu sarı bademli sarı kuyruktan satacagın var mı varsa bi fiyat söyleyebilirmisin

tel kuyruk' Alıntı:
abi acaba bu sarı bademli sarı kuyruktan satacagın var mı varsa bi fiyat söyleyebilirmisin

şuan elimde çıkaracağım sarı kuyruğum yok kardeşim, ama ilerde yavrulardan ayarlarız sorun olmaz.saygılar..

Renkler Mükemmell... :buyrun:

MAHMUT ORDU' Alıntı:
SEZGİN MRBLAR KUŞLARIN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.
MAŞAALLAH SELAMLAR...

Sağol arkadaşım.Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin.SAYGILAR...

alllah can peklığı versin

Geri