PAŞALIDAN MUHTEŞEM KELEBEKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezgin 1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

sezgin 1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sezgin SAVUR
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Merhaba Arkadaşlar;
Adım Sezgin SAVUR.Bursada ikamet etmekteyim.Kuşlarım Bursa/Mustafa Kemalpaşa'nın Tatkavaklı kasabasındadır.Yıllara dayanan kelebek ırkımı sizlerle paylaşmak istedim.Uçuş performansı hakkında bilgi veremicem.Kuşlarım ilçemizde bakılan kelebek ırkının özelliklerini taşıdığı için havaya bırakamaktayız.Umarım yılların emeklerini beğenirsinizŞimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 87061625[1].webp
    87061625[1].webp
    38.8 KB · Görüntüleme: 1,756
  • 94005609[1].webp
    94005609[1].webp
    93.7 KB · Görüntüleme: 1,844
  • 27451071[1].webp
    27451071[1].webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 3,020
PAŞALIDAN KELEBEKLER

Arkadaşlar kuşlarım devamı sizlerle.

Ekli dosyalar

• 35995656[1].webp
    35995656[1].webp
    77.8 KB · Görüntüleme: 1,743
  • 28304712[1].webp
    28304712[1].webp
    37.8 KB · Görüntüleme: 2,934
  • 79067734[1].webp
    79067734[1].webp
    75.3 KB · Görüntüleme: 1,762
PAŞALIDAN MAVİ ÇAKALLAR VE KARIŞIK KELEBEKLER

Ekli dosyalar

• 44695169[1].webp
    44695169[1].webp
    49 KB · Görüntüleme: 1,770
  • 95053632[1].webp
    95053632[1].webp
    77 KB · Görüntüleme: 1,782
  • 71736528[1].webp
    71736528[1].webp
    88.8 KB · Görüntüleme: 1,837
Re: PAŞALIDAN KELEBEKLER

MASALLAH GUZEL GORUKUYORLAR HAVADA NASILLAR IYI OYNUYORLARMI ???

PAŞALIDAN KARA AKBAŞ BASKA KELEBEKLER

Arkadaşlar yakında yeni yavrularımı sizlerlere sunucam.Allah hepimizin kuşlarına ömür versin.En çok sevdiğim gözüm gibi baktığım kara akbaş baskalarım sizlerle.Herkese saygılar.

Ekli dosyalar

• 12498587[1].webp
    12498587[1].webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 3,002
  • 30124394[1].webp
    30124394[1].webp
    83.3 KB · Görüntüleme: 1,770
Güzel kuşlarınız ver verdiğiniz emeğin karşılığını almışsınız görünene göre

Re: PAŞALIDAN MAVİ ÇAKALLAR VE KARIŞIK KELEBEKLER

Selamlar öncelikle çok güzel kuşlarınız var bende de 10 tane mavi çakal war tek çakal besliyorum eğer açık renk dişi mavi çakalın varya alabilirim satmayı düşünürseniz memnun olurum

Çok güzel kuşlarınız war ALLAH nazardn saklasın

Re: PAŞALIDAN KARA AKBAŞ BASKA KELEBEKLER

maaşallah kuşlar bi harika ama isimleri baska değil. Yani baska böyle olmaz. (Ama kesin sizin orda baska diyolardır. Yani iller/ilçeler değiştikçe kuşların isimleride değişiyor malesef). BU kuşlar kelebek...

maaşallah sizin kuşlarınız bi harika...
41 kere maaşallah valla................

ustam kuşların cok güzel cok hoşuma gitti her neyse abi sarı baskalardan yada kırmızılardan bir cift almak istiyorum abi satmak istiyorsan yada hediye etmek istrsen her neyse abi lütfen özel cvp at kuşların cok hhoşuma gitti cvp bekliyorum

usta yine bir yazıyorum bunlarda cok güzel ya herhangi bir takımdan almak istiyorum cünkü hepsi cok huşuma gitti ALLAH nazardan saklasın ustam kuşların cok güzel bana citten bir özel msj at usta bekliyorum kuşlarından bir cift almak istiyorum saygılarla !!!

polllat' Alıntı:
maaşallah kuşlar bi harika ama isimleri baska değil. Yani baska böyle olmaz. (Ama kesin sizin orda baska diyolardır. Yani iller/ilçeler değiştikçe kuşların isimleride değişiyor malesef). BU kuşlar kelebek...

Arkadasim, bu kuslar KELEBEK irkinin baskalaridir, kirmizi,sari,siyah renk tonlarinda mevcutttur, diger illerde akbaş,Kemalpaşa diyede adlandirilmaktadir, Neden baska dendigi konusundada Resimdeki Kelebeklerin yanlarinda Bir tane Kisa yuz BASKA koyarsan aralarindaki benzerligi anliyacagina eminim..

Tesekkurler.

maşallah çok güzeller allah güle güle beslemeyi nasip etsin

Kuşaların çok güzel. Allah nazardan saklasın. Ancak bu kadar güzel kuşları uçurup havada seyretmedikten sonra ne anlamı var ki güzel olmalarının. Bunlar kuş adı üztünde uçması lazım.

Saygılarımla.

belli ki profesyonel bir yetiştiricisiniz, baska ve çakallar maşallah çok güzeller, bol yavru almanız dileğiyle

Maşallah Kuşların Çok Güzel Allah Nazarlardan Saklasın. En Sevdiğim Kuşlardan Birisi Görünümü Çok Hoşuma Gidiyor Böyle 1 Çift Bulsam Beslicem:)

Arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşşekkür ederim.Yıllardır bunlarla uğraşıyorum ben.Hava performansı hakkında bilgi veremicem.Değerli olduklarından ve kaçtığında bulamamızdan dolayı uçuramıyoruz.Bazı arkadaşlar satarmıyım diye sormuşlar.Elimde çok olmalarından dolayı ve işim içabı ilgilenememem sebebiyle çoğunluğunu satıcam.Alıcı arkadaşlarla anlaşabilirsek hepsini bile verebilirim.Mail yada tel. fiyat verme taraftarı değilim.Bizzat gelip kuşlarımı görebilirsiniz.irtibat: 0537 364 34 83 Hepinize Saygılar.
0533 303 18 58

eline sağlık arkadaşım sonunda kralları koymuşsun kelebek te kemalpaşa tektir bilmeyenlerede öğretiriz aynen devam.

kara baskaların güzel ama kırmızılar o kadar degil kuyrukları mat kaçıyor acaba neredensin

tel kuyruk' Alıntı:
kara baskaların güzel ama kırmızılar o kadar degil kuyrukları mat kaçıyor acaba neredensin

BURSA'da oturuyorum onur kardeşim.Kırmızı baskaların kuyrukları mor demişsin varsa elinde HODRİ meydan o resimdeki kuşları her yerde yarıştırırız.O zaman mormu kırmızı otaya çıkar.Kelebekten anlamıyosan helede benim kategorimse yoruma gerek yok kardeşim.25 yıllık soy takibi var onlarda.....

SEZGİN MRB NABER KUŞLARI PAYLAŞMIŞSIN TEŞEKKÜRLER KELEBEKÇİLER DAHA FAZLA İLGİ GÖSTERİYOR ARTIK
NASIL KUŞLAR SAĞLIKLARI İYİMİ? KENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞMEK ÜZERE...

kırmızı diyorsan bak bakalım havacının kelebeklerine

slm bilader sen nerdensin hepsinin kümesi ayrımı helal olsun kuşlara ii bakmışsın :oley:

maşallah maşallah abi olayı bitirmişsin.tek kelime ile süpersin olayı bitirmişsin.nazar değmesin bravo gercek kuşcusun.tebrikler:bursadn burhan

sezgin paylaşımın için tşkler nbr ben ayhan

Sağol ayhan, sende siteye hoşgeldin.Görüşemiyoruz, nasılsın ,çogaltın mı kuşları.K.i.b

abi şu kırmızı baskaların fiyatlarını öğrene bilirmiyim.bi mahsuru yoksa kuşların cok güzel.

Geri