PAŞALIDAN SARI BASKALAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezgin 1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

sezgin 1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sezgin SAVUR
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Arkadaşlar kuşlarım devamı olan sarı baskalarım sizlerle.Umarım beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum.PAŞALIDAN SAYGILAR...

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 070.webp
    kuşlarımmm 070.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,995
  • kuşlarımmm 063.webp
    kuşlarımmm 063.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 2,026
  • kuşlarımmm 090.webp
    kuşlarımmm 090.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,959
[No message]

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 050.webp
    kuşlarımmm 050.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 2,010
  • kuşlarımmm 051.webp
    kuşlarımmm 051.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 2,024
  • kuşlarımmm 055.webp
    kuşlarımmm 055.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 2,022
[No message]

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 057.webp
    kuşlarımmm 057.webp
    3 MB · Görüntüleme: 1,993
  • kuşlarımmm 058.jpg
    kuşlarımmm 058.jpg
    4.3 MB · Görüntüleme: 1,970
  • kuşlarımmm 064.webp
    kuşlarımmm 064.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 1,919
[No message]

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 067.webp
    kuşlarımmm 067.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 2,026
  • kuşlarımmm 048.webp
    kuşlarımmm 048.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 2,015
  • kuşlarımmm 068.webp
    kuşlarımmm 068.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 2,003
aLLah can pekLiği versin Kardşim yakısır sana

mertcanbrs' Alıntı:
sezgin msn varsa gelsene bekliyorum

[email protected]

yada sen ver bana

ayhanım hastanede nöbetteyim.msn açılmıyo burda yasaklı.Yarın akşama görüşelim o kuşçunun oraya gelirim ben telefonlaşırız.

[email protected]

Maşallah kuşlar renk paça hayran kaldım sarı baska dişi mükemmel
Güle güle besle

Korsalı' Alıntı:
Maşallah kuşlar renk paça hayran kaldım sarı baska dişi mükemmel
Güle güle besle

İyi dilekleniz için sağolun.Allah size daha iyilerini nasip etsin.Saygılar...

Allah can pekliği versin arkadaşım...

allah can pekliği versin arkadaşım kuşların çok güzel maşallah.... saygılar..

armaganvideo' Alıntı:
allah can pekliği versin arkadaşım kuşların çok güzel maşallah.... saygılar..

Teşekürler sağolun.Allah hepimizin kuşlarına can pekliği versin.saygılar bizden...

sy sezgin abi sarı baska,ların beli başka kuyruğu başka renk tonları berbat,enseden kuyruğa aynı olması gerekiyor dimi ben öyle biliyorum bu kuşlar toplama galba

laf olsun diye burada bedava muhabbet yapma bi emek harcanmış insanların hevesini kırmaya senin ve hiç kimsenin hakkı yok kırdığın yerden bir gün kırılırsın toplama kuşa benziyomu onlar daha iyisi varsa koy nekadar bakıcısın görelim.................

MERHABA SEZGİN KARDEŞİM KUŞLARI BİZ ZATEN BİLİYORUZ FAZLA SÖZE GEREK YOK ELLERİNE SAĞLIK ABİNE ÇOK SELAM SÖYLE NÇAKIR

metinyigit' Alıntı:
sy sezgin abi sarı baska,ların beli başka kuyruğu başka renk tonları berbat,enseden kuyruğa aynı olması gerekiyor dimi ben öyle biliyorum bu kuşlar toplama galba

yasınızı bilmıyorum ama onemlı değil zaten varsa sizde daha guzelını paylaşın gorelım bız o kuşları bılıyoruz sen tavuk beslıyorsunuz sanırım paylaşın beklıyorumm

mertcanbrs' Alıntı:
metinyigit' Alıntı:

yasınızı bilmıyorum ama onemlı değil zaten varsa sizde daha guzelını paylaşın gorelım bız o kuşları bılıyoruz sen tavuk beslıyorsunuz sanırım paylaşın beklıyorumm

Ayhanım, sağol arkadaşım gerekli açıklamayı yapmışsın zaten.Bizde bunlar var herkesin görüşüne saygı duyarım.Her zaman güzel olan takdir edilmez, bu böyle olmuştur.Metin arkadaşım sende daha iyisi varsa paylaşta bize öğret nasıl sarı baska bakılıyomuş.saygılar

SELAMLAR KARDEŞİM...
Güzel paylaşımların için tşk...Dişine hayran oldum ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin.Abine de selamlar... hoşçakal.

baskacı arkadaşım varsa bir çift satılık sarı alalım......

FANTOM' Alıntı:
MERHABA SEZGİN KARDEŞİM KUŞLARI BİZ ZATEN BİLİYORUZ FAZLA SÖZE GEREK YOK ELLERİNE SAĞLIK ABİNE ÇOK SELAM SÖYLE NÇAKIR

ÇOK SAĞOL NADİR ABİ, GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.GÖRÜŞEMİYORUZDA ARTIK ABİ GELMİYOSUN GALİBA MEZATLARA.K.İ.B. SAYGILAR

maşallah abi nazar değmesin cok güzel baskaların var.boşver abi ağzı olan konuşuo.maşallah abii kuşalrın tüyleri kostüm leri şahane bende beslemek istiyorum ama kısmet olmuyor saygılar abi.

Geri