PAŞALIDAN SARI KUYRUKLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezgin 1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

sezgin 1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sezgin SAVUR
Meslek
serbest
İlgi Alanı
[No message]

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 019.webp
    kuşlarımmm 019.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 1,996
  • kuşlarımmm 010.webp
    kuşlarımmm 010.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 1,974
  • kuşlarımmm 046.webp
    kuşlarımmm 046.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,945
[No message]

Ekli dosyalar

• kuşlarımmm 052.webp
    kuşlarımmm 052.webp
    3.1 MB · Görüntüleme: 1,999
  • kuşlarımmm 053.webp
    kuşlarımmm 053.webp
    3.1 MB · Görüntüleme: 1,974
  • kuşlarımmm 092.webp
    kuşlarımmm 092.webp
    2.9 MB · Görüntüleme: 1,994
[No message]

Ekli dosyalar

• yeniler 170.webp
    yeniler 170.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,915
  • yeniler 172.webp
    yeniler 172.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,927
Maşallah güzel kuşlar.Gülegüle besleyin.

hey maşallah ya merak ediyorum sende hiç bozuk kuş yok mu?

bende de var aynıları ama resim koymuyorumm millete gösterip kıskandırmamak lazım :) ama bunlarla ei işde xD

Arkadaşlar hepinizin yorumu için çok teşekür ederim,allah hepimize daha iyilerini nasip etsin, uzun ömürler versin.Tüm kuşlarımı sizlere sergiledim.Kelebek standartlarını birazda olsun yakaladığımı düşünüyorum, sizlere özendirmek, reklam yapmak gibi bir niyetimde yok zaten.Beni tanıyanlar bilirler.Herkese saygılar,sevgiler.

maşallah baska soze gereek yok
arkası yarın gibi oldu hergün merakla bekliyorum bugun paşalıdan neler war die (:
allah nazardan saklasın çok kümes gezdim çok kus gordum ama bu kadar çeşitlilik ve hepside aranan bütün güzellikleri taşıyor ellerine sağlık...
eser

eser' Alıntı:
maşallah baska soze gereek yok
arkası yarın gibi oldu hergün merakla bekliyorum bugun paşalıdan neler war die (:
allah nazardan saklasın çok kümes gezdim çok kus gordum ama bu kadar çeşitlilik ve hepside aranan bütün güzellikleri taşıyor ellerine sağlık...
eser

Değerli yorumunuz için çok teşekür ederim.Ama kuşlarımın tamamı bu kadar, fakat yeni büyüyen yavrularımı en kısa zamanda paylaşıcam.Saygılar...

s a sezgin abi nasılsın abi geçen konuşmamızda elinden cıkaracagın sarı kuyruk sarı badem olursa ayarlarız demiştin abi resimlerini ve bi fiyat söylersen cok memnun olurum saygılar...

TÜM DOSTLARIMIZ DAVETLİDİR YENİ KATOGORİLER EKLENMİŞTİR

brorf.jpg
[/center]

tel kuyruk' Alıntı:
s a sezgin abi nasılsın abi geçen konuşmamızda elinden cıkaracagın sarı kuyruk sarı badem olursa ayarlarız demiştin abi resimlerini ve bi fiyat söylersen cok memnun olurum saygılar...

a s kardeşim sağol sen nasılsın.Şu an gerçekten çıkaracağım sarı kuyruğum yok.Ama yavrulardan ayarlıcam.Ben sana haber veririm.saygılar...

s a sezgin abi hayrola bursadaki yarışmaya güzel güvercinlerinle katılmadın ama ne biçim yarışmaya kimse kelebek kategorisinde katılan güvercin sayısı çok azdı

tel kuyruk' Alıntı:
s a sezgin abi hayrola bursadaki yarışmaya güzel güvercinlerinle katılmadın ama ne biçim yarışmaya kimse kelebek kategorisinde katılan güvercin sayısı çok azdı

a s onur kardeşim.Gelemedik kısmet değilmiş ne yapalım.Aslında kuşları birisiyle gönderseymişim olucakmış ama onuda yapmadık.Artık 2010 da Kemalpaşada yarışma var sen oraya gelirsin, kelebeğin ana vatanına.SAYGILAR.

s a sezgin abi BANDIRMA 13ARALIK TA güvercin festivali var yer hayal çay bahçesi senide orada güzel güvercinlerle görmek isterim saygılar...

sezgin 1' Alıntı:
Arkadaşlar hepinizin yorumu için çok teşekür ederim,allah hepimize daha iyilerini nasip etsin, uzun ömürler versin.Tüm kuşlarımı sizlere sergiledim.Kelebek standartlarını birazda olsun yakaladığımı düşünüyorum, sizlere özendirmek, reklam yapmak gibi bir niyetimde yok zaten.Beni tanıyanlar bilirler.Herkese saygılar,sevgiler.

Üstad herkesi özendir ki şu ülkede kuşçuluk bir yerlere gelebilsin. Böyle kuşları gören herkesinde amaçları biraz daha renklensin. Saygılar.

Geri